Välkommen till Gadelius
– din personliga mäklare på Lidingö

Välkommen till oss om du står i begrepp att köpa eller sälja din bostad. Vi är mäklarna som älskar Lidingö och som har både själ och hjärta här. Vårt team brinner för att du ska göra din bästa affär.

Störst på Lidingö – och bäst tycker många

Gadelius är den fastighetsmäklare som säljer överlägset flest bostäder på Lidingö. Flera faktorer har gjort oss framgångsrika.

Vårt kontaktnät är stort och det går snabbt för oss att matcha köpare och säljare. Vi jobbar med bred marknadsföring och förstås sociala medier. Vårt koncept är framgångsrikt!

Sedan starten 1984 har vi blivit både stora och uppskattade. Vi är engagerade och fokuserade på kundernas bästa. Se statistik nedan.

Här hittar du en rad dokument som du kan ladda hem och läsa på inför din kommande affär.

 

 

Mäklarstatistik Villa fritidshus 2019

Mäklarstatistik Villa fritidshus 2018

Mäklarstatistik Villa fritidshus 2017

Mäklarstatistik Villa fritidshus 2016

Mäklarstatistik Villa fritidshus 2015

Mäklarstatistik Villa fritidshus 2014

Mäklarstatistik Villa fritidshus 2013

Mäklarstatistik Villa fritidshus 2012

Vi hjälper dig hela vägen!

Som kund hos Gadelius kan du vara säker på att vi ställer upp i alla lägen! Vi finns med dig genom hela affären och samarbetar med företag som du kan ha stor nytta av. Besiktningsföretag, försäkringsbolag, banker, stylister, hantverkare, städ- och flyttfirmor.

När du låter oss hjälpa dig genom affären kan du lugnt luta dig tillbaka och låta oss ta hand om jobbet. Enkelt, smidigt och pålitligt!

Kontakt