Sålt

Lillåkersvägen 75, Gångsätra

Nyrenoverad 5:a i populära Gröna Husen med utmärkt läge i området. Modernt och välplanerat kök med stor matplats i öppen planlösning mot vardagsrum. Lättmöblerat, ljust vardagsrum med utgång till stor balkong i fritt söderläge. Fyra fina sovrum med bra förvaring. Lugnt område med radhuskänsla, nära fina naturområden såsom Kottlasjön och Gångsätraängarna. Flera skolor och förskolor i närområdet, gångavstånd till mataffärer, Gångsätrabadet och Sats. Bra kommunikationer till Ropsten.

Förening

Föreningens ekonomi: Föreningens ekonomi förvaltas av Storholmen förvaltning AB. Föreningen består av 156 lägenheter och 2 lokaler. Föreningen har en egen hemsida; www.brfgronahusen.se

Renoveringar: 2009 Upprustning av gemensam gård, omfattande ombyggnation av husgrunder, entréer, balkonger och värmesisolering av fasader.

P-plats

66 garageplatser. Går att hyra för 550 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 79 parkeringsplatser. Går att hyra för 300 kr/mån, platser finns. 8 gästplatser.

Planlösning

ENTRÉ: Ljus och öppen hall med bra förvaring och praktisk gästtoalett. Genomgående fina ekparkettgolv och vitmålade väggar i hela lägenheten.

VARDAGSRUM: Ljust och härligt vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge. Vardagsrummet ligger i öppenplanlösning mot kök. Stora fönster som ger fint ljus.

KÖK: Snyggt och modernt kök i vitt med köksö. Helintegrerad diskmaskin, induktionshäll samt hel kyl och frys(Elektro Helios). Köksbänk i ek samt vitt kakel ovan bänk. Matplats för stort middagssällskap.

SOVRUM 1: Bra sovrum med fint ekparkettgolv och ljusa väggar. Inbyggd garderob och platsbyggt skrivbord.

SOVRUM 2: Bra sovrum med fint ekparkettgolv och ljusa väggar. Platsbyggd säng med smart förvaring och inbyggd garderob.

SOVRUM 3: Bra sovrum med fint ekparkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 4: Stort masterbedroom med skjutdörrsgarderober längs ena väggen.

BAD: Rymligt helkaklat badrum med badkar. Tvättställ med handfat och kommod i vitt samt spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare (Bosch). Vitkaklade väggar och mörkgrått klinkergolv.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
0944-002

Lägenhetsnummer, LMV
1102

Förening
Brf Gröna Husen

Hiss
Nej

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Ansluten till kabelnät. Leverantör ComHem

Ingår i avgiften
Värme, Vatten

Andelstal, ägande
0.82124 %

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Pris
3 795 000 kr Högstbjudande
Avgift
4 424 kr/mån
Adress
Lillåkersvägen 75,
181 59 Lidingö
Område
Gångsätra
Storlek
Boarea: 89 Kvm
Baserad på: Enligt föreningen
Antal rum
5 rum och kök
Våning
vån 2 av 2, 1 tr
Hiss
Nej
Byggnadsår
1975