Ekbackevägen 15, Kyrkviken

Nu finns möjligheten att förvärva detta mycket karaktäristiska och rymliga 60-talshus med fantastiskt läge intill Kyrkviken! Huset har en totalyta om 397 kvm med generösa sällskapsrum med öppna spisar och stora fönsterpartier med strålande utsikt över vatten och grönskande omgivning. Övre planet har utgång till balkong, flertal sovrum, badrum samt duschrum. I nedre plan finns bl.a. ytterligare ett sovrum och stor sällskapsdel med utgång till stenlagd uteplats och trädgård. Gott om förråd och praktisk förvaring. Stor stenlagd uppfart och rymligt garage med motordriven garagedörr. Direktaccess in till huset från garaget. Huset är trivsamt beläget med fritt och naturskönt läge där närheten till Kyrkviken är slående samt närhet till skola, förskola, idrottsanläggning och vacker natur med bad, promenad- och löparspår.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLANET

HALL

Den karaktäristiska entrén har bly-infattade fönster och entrédörr. Välkomnande och möblerbar hall med stengolv, tapetserade väggar och inbyggda garderober. Från den inre delen av hallen finns gästwc samt access till ytterligare en hall med ingång från trädgård och till rymligt garage.

MATSAL & VARDAGSRUM

Den fina och öppna sälllskaps-delen består av matsal och vardagsrum med slående utsikt över Kyrkviken och den grönskande omgivningen intill. Stora fönsterpartier med motordrivna markiser. Vardagsrummet har öppen spis och utgång till balkong med soligt läge. Balkongen rymmer möblemang och har infravärme och manuella markiser. 

KÖK

Det rymliga köket har gott om plats för matbord intill fönster med utsikt över husets entré samt intilliggande matplats med stora fönsterpartier och utgång till balkongen.

ÖVRE PLAN

Övre planet har en rymlig hall med parkettgolv, inbyggda garderober och utgång till balkong. 

SOVRUM

Sovrum med parkettgolv, tapetserade väggar och inbyggda garderober. Stora fönsterpartier med motordriven markis och utsikt ner mot Kyrkviken.

SOVRUM

Sovrum med parkettgolv, tapetserade väggar och inbygga garderober. Stora fönsterpartier med motordriven markis.

SOVRUM

Sovrum med parkettgolv, tapetserade väggar och stora fönsterpartier med motordriven markis. Inbyggda garderober och klädkammare. 

BADRUM SAMT DUSCH

Det övre planet har ett badrum med badkar, dubbla handfat, wc, bidé samt intilliggande duschrum med wc och handfat. 

NEDRE PLAN

SÄLLSKAPSRUM

På nedre plan finns ett mycket rymligt och öppet sällskapsrum med fin utsikt över trädgård, vatten och den fina omgivningen. Parkettgolv och träfanér-klädda väggar samt öppen spis. Utgång till stenlagd uteplats och trädgård.

SOVRUM

Sovrum med parkettgolv, tapetserade väggar och stora fönster.

GÄSTWC

Gästwc med toalett och handfat. Klädkammare intill. 

FÖRRÅD

På nedre plan finns gott om förvaringsutrymmen i form av ett mycket stort förråd som dels nyttjas som förråd och dels som snickarbod.

TVÄTTSTUGA

Tvättstugan har tvättmaskin, torktumlare, duschkabin, tvättho samt skåp. Utgång till trädgård och till förrådet som nås utifrån.

Trädgård

Välkomnande entré med stor, stenlagd uppfart. Trädgården har gräsmattor och fina inslag av växtlighet som bl.a. syrén-träd, forsythia, lavendel, paradisbuske etc. Plan gräsmatta med strålande vy ner mot vatten och den fina, grönskande omgivningen. Förråd. 

Området

I detta trivsamma och naturnära område finns närheten till skolor, förskolor, badplatser, Bosöns idrottsplats och Elfvikslandet med hästar, får och vacker natur. Huset är beläget endast ett stenkast från vackra Kyrkviken med trivsamma promenad- och löparspår längs vattnet. I närheten finns båtklubbar och café/restaurang Kaptensstugan som ligger intill Lidingö Kyrka. Det är även nära till Lidingövallens idrottplats samt Lidingö Tennisklubb. 

Allmänt om fastigheten

Taxeringsvärde totalt
13 200 000 kr

Taxeringskod
220

Fastighetsbeteckning
BRÄDAN 2

Boendeform
Friköpt - Småhus

Pantbrev
10 st om totalt 795 000 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
3-planshus

Uppvärmning
Luftluftvärmepump, installerad 2023. Direktverkande el.

Fasad
Tegel och trä

Tak
Papp

Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.

Planbestämmelser

stadsplan: Ekbacken mm (1966-12-20) tomtindelning: Brädan (1967-09-12) (1966-12-20)

Pris
30 000 000 kr
Adress
Ekbackevägen 15,
181 46 Lidingö
Område
Kyrkviken
Storlek
Boarea: 217 Kvm
Baserad på: Fastighetsregistret Biarea: 180 Kvm
Baserad på: Fastighetsregistret Tomtarea: 894 Kvm
Baserad på: Fastighetsregistret
Antal rum
7 rum och kök
Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
1968
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren

Jonas Gadelius
Biträdande Mäklare

Jonas Gadelius