Larsbergsvägen 47, Larsberg

Välkommen till denna trevlig lägenhet placerad i populära Ekbacken/Larsberg om 91,5 kvm. Tre rum och kök. Fin utsikt över vattnet och Stockholm med omnejd. Helt utan insyn. Välplanerad och ljus. Rymlig indragen balkong mot vattnet som nås från både sällskapsrum och kök. Generöst sällskapsrum med plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Det finns två sovrum. Ett med en generös klädkammare. Det andra med platsbyggda garderober. Två badrum. Ett fint och trevligt kök med plats för matbord. Gott om förvaring. Hiss direkt ner till garaget. Stort källarförråd. Fastigheten kommer att genomgå ett stambyte inom snar framtid. Det finns chans att påverka val av kakel mm till de båda badrummen. Säljaren är flexibel med tillträdet. Även här kan ni vara med och påverka inflyttning. Närhet till härliga promenadstråk längs med vattnet. Bra kommunikationer med buss, Lidingö banan och pendelbåten från Larsbergsbrygga. Mataffärer på gångavstånd. Trevliga restauranger nere i Dalenum. Välkomna på visning! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för privat visning.

Planlösning

HALL
Vita väggar och parkettgolv. Flertalet garderober. Plats för ytterkläder och hallbyrå mm.

DUSCHRUM
Helkaklat badrum i vitt och blått. Klinker på golv. Dusch med skjutdörr av glas. Toalett samt handfat med kommod under.  

KÖK
Trevligt och ljust kö med vita väggar och parkettgolv. Äldre ljusa köksskåp med gott om plats för köksutrustning. Här finns idag Spis, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Plats för köksbord. Utgång till balkongen. 

VARDAGSRUM
Vita väggar och parkettgolv. Vardagsrum som rymmer både matsalsmöbler samt soffgrupp. Ljust och trevligt med utgång till balkongen.

BALKONG
Stor och ljus balkong som är indragen. Plats för både bord och vilstolar. Klinker på golv. Härligt soligt läge med fin utsikt.

SOVRUM 1
Ett sovrum som har plats för dubbelsäng samt arbetsplats eller läshörna. Vita väggar och parkettgolv. Helt utan insyn. I direkt anslutning till sovrummet finns en klädkammare.

BADRUM
Modernt snyggt badrum som är helkaklat i vitt. Ljust klinker på golv. Badkar, toalett, handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsskåp samt bänkskiva för klädvård.

SOVRUM 2
Vita väggar och parkettgolv. Platsbyggda garderober. Rymligt sovrum utan insyn.

Övrigt

I föreningen finns det en stor samlings-/festlokal med bastu. I varje huslänga finns det en stor tvättstuga och cykelförråd. Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Egen hemsida: www.brfekbackennr1.com

Garage och parkering

Garage finns i huset, separat kö till dessa platser. Gästparkering finns utanför huset, tillhör Brf Ekbacken 1. Garage kostar 500 kr/månad. Laddplats 800 kr/månad plus faktisk förbrukning.

Brf Ekbacken nr1

Bostadsrättsföreningen Ekbacken nr1 finns i Larsberg, Lidingö med utsikt över Lilla Värtan mot Djurgården och Stockholms hamnar. Föreningen har 192 lägenheter i två hus byggda 1973/74. Förbindelserna till centrala Stockholm är goda med både buss och tåg. Sjövägen från närbelägna Larsbergs brygga tar er också till Stockholm.

 

Stambyte

Det har beslutats att ett stambyte av hela fastigheten skall utföras. Port 47 kommer att ha byggstart 2024.01-13 och skall vara klart 2025-03-14. Dessa tider kan justeras.

2024-09-12 kommer det att vara ett tillvalsmöte och 2024-09-26 skall alla val av kakel mm vara inlämnade.

Ni har möjlighet att påverka val av kakel/klinker till båda badrummen fram till detta datum. Om inte ny ägare gör detta kommer nuvarande ägare att göra dessa val.

Det finns även möjlighet till sent tillträde.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
106

Lägenhetsnummer, LMV
1101

Förening
Brf Ekbacken 1

Hiss
Ja

Hiss, kommentar
Rymlig

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Uttag för radio, TV och bredband finns i varje lägenhet. Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Tele2, vilket ger rabatterat pris på de tjänster som omfattas. I avtalet ingår digitalTV Bas, bredband 250/50 Mbit och IP-telefoni till en kostnad om ca 209 kr kronor per månad. Kostnaden ingår i månadsavgiften.

Ingår i avgiften
Värme, vatten och grundutbud Tv/internet

Ingår ej i avgiften
Hushållsel

Andelstal, avgift
0.5418 %

Andelstal, ägande
0.5418 %

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Driftskostnader

El: 4 800 kr/år
Driftskostnader totalt: 4 800 kr/år
Hushållselen är schablonberäknad.
Pris
6 500 000 kr /Hbj
Avgift
5 677 kr/mån
Adress
Larsbergsvägen 47,
181 38 Lidingö
Område
Larsberg
Storlek
Boarea: 91.5 Kvm
Baserad på: Enligt mäklarbild
Antal rum
3 rum och kök
Hiss
Ja
Byggnadsår
1973
Madeleine Rune
Ansvarig Mäklare

Madeleine Rune