Vasavägen 7, Hersby

Charmig och karaktäristisk 3,5:a, belägen i 40-talshus högst upp med rymlig och solig balkong i söder och västerläge. Lägenheten har genomgående fint skick med charmiga inslag som fiskbensparkett och öppen spis. Access till balkong via stort sovrum samt från vardagsrum. Ytterligare två sovrum, stilrent kök samt modernt badrum. Brf Vasa 9 och 10 är en välskött och lågt skuldsatt förening med gedigna hus, bergvärme och fin, lummig trädgård med uteplats med grillmöjligheter, fina planteringar och grönskande omgivning. Ett fantastiskt boende med karaktär med endast ett stenkast från Lidingö Centrum med busskommunikationer, affärer, restauranger och annan service.

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande hall med fiskbens-parkett, målade väggar, spotlightbelysning i tak och garderober med spegeldörrar. Stor öppning mot vardagsrum.

DUSCHRUM

Duschrummet renoverades ca 2017 och har smakfullt inretts med klinkergolv med värme, kaklade väggar och spotlight-belysning. Kommod med stor spegel ovan, wc och handdukstork. Dusch med infällbar glasvägg. 

VARDAGSRUM

Vardagsrum med fin rymd och charmiga detaljer som öppen spis, fönsterbänk i marmor och fiskbensparkett. Detta fina och ljusa vardagsrum har platsbyggd bokhylla och rymmer övrigt möblemang som såväl soffgrupp som matgrupp. Utgång till rymlig balkong med markis i fint söder och västerläge med trädtoppar intill.

SOVRUM

Via skjutdörrar nås det rymliga sovrummet med platsbyggd förvaring med stänger, hyllplan och lådor. Fönster åt två väderstreck och även från detta rum access till balkongen. Fiskbensparkett och släta vitmålade väggar. 

SOVRUM

Från vardagsrummet nås ytterligare ett sovrum med fiskbensparkett, slätade vitmålade väggar och garderober. Fönster med marmor.

SOVRUM/MATRUM

Intill köket finns ett mindre sovrum med släta vitmålade väggar, fiskbensparkett och fönster med marmor. Inbyggda hyllplan. 

KÖK

Stilrent kök med inredning i vitt, kaklade väggar och arbetsbänkar i carrara-marmor. Fönster med marmor och utsikt över den grönskande omgivningen. Parkettgolv och vitmålade väggar. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn (ca 2018/2019), spisfläkt, micro-ugn, integrerad diskmaskin samt kyl med frys undertill. Charmigt slagbord i original på vägg.

Bostadsrättsföreningen

Föreningen äger sedan 1946 fastigheterna Vasa 9 och 10. Brf Vasa 9 och 10 är en välskött och lågt skuldsatt/ nästan skuldfri bostadsrättsförening med 2 gedigna och fina bostadshus om 18 bostadsrätter samt 10 lokaler som hyrs ut. Föreningen har en väl omhändertagen och grönskande trädgård med växtlighet och uteplats med grill intill gräsmatta. Gemensam tvättstuga finns i huset samt vindsförråd och källarförråd.

Föreningen innehar 12 st parkeringsplatser till en kostnad om 250 kr/månad. F.n. kö. 

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer, LMV
0018

Förening
Brf Vasa 9 & 10

Hiss
Nej

Energiklass

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Com hem

Ingår i avgiften
Värme, vatten, tv och bredband

Ingår ej i avgiften
Hushållsel och försäkring

Andelstal, avgift
5.9568 %

Andelstal, ägande
5.9568

Nettoskuldsättning
39 309 kr

Byggnadssätt

Uppvärmning
Bergvärme som spets. Nya värmepumpar inst. 2023

Driftskostnader

El: 6 574 kr/år
Försäkring: 1 788 kr/år
Driftskostnader totalt: 8 362 kr/år
Pris
5 850 000 kr Hbj
Avgift
4 186 kr/mån
Adress
Vasavägen 7,
181 42 Lidingö
Område
Hersby
Storlek
Boarea: 75 Kvm
Baserad på: Enligt föreningen
Antal rum
3.5 rum och kök
Våning
3 av 3
Hiss
Nej
Byggnadsår
1944
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren

Jonas Gadelius
Biträdande Mäklare

Jonas Gadelius