Torsvikssvängen 3, Torsvik

Visning

  • Söndag 21/8 13:00 - 13:30

Anmäl er här för önskad visningstid så får ni info om eventuella v.i.p visningar och förhandsbud.

Välkommen till denna rymliga 2:a med högt och fritt läge med balkong. Vardagsrum med fiskbensparkett, släta målade väggar och öppning mot matplats och kök. Ordentligt sovrum med klädkammare intill. Välskött förening med god ekonomi. Lägenheten är mycket centralt belägen med närhet till Torsviks Torg där bl.a. mataffär, butiker, gym, café och vårdcentral finns. Endast ett stenkast från närliggande kommunikationer med buss till Ropstens tunnelbanestation och Lidingö Centrum som det även är promenadavstånd till.

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande hall med inbyggda garderober, hyllplan och stång. Från hall nås klädkammare med hyllplan, lådor och klädstång.

DUSCHRUM

Duschrummet är inrett med klinkergolv och kaklade väggar. Wc, dusch med glasdörr, handfat, spegel och skåp.

SOVRUM

Rymligt sovrum med gott om plats för säng och mindre möblemang. Parkettgolv och målade väggar. 

VARDAGSRUM

Öppet vardagsrum med fiskbensparkett, släta målade väggar och utgång till balkong. 

KÖK

Köket är inrett i vitt med bänkskiva i trä och vitt kakel ovan. Maskinell utrustning som består av spishäll med ugn, fläkt samt kyl och frys. Integrerad diskmaskin och tvättmaskin (Elvita). Matplats intill fönster och öppning mot vardagsrummet.

Bostadsrättsförening

Föreningen bildades 1999 och är en äkta bostadsrättsförening med säte på Lidingö. Föreningen äger 6 fastigheter med var sin byggnad, alla uppförda 1946, med 125 bostadsrätter, 1 hyresrätt och 3 lokaler. Föreningen har från och med den oktober 2020 tecknat gruppavtal med Bahnhof. Varje lägenhet har tillgång till fiber 1000/1000 Mbit/s, uppkoppling ingår i månadsavgiften och kan inte väljas bort. 

Föreningen har från och med den oktober 2020 tecknat gruppavtal med Bahnhof. Varje lägenhet har tillgång till fiber 1000/1000 Mbit/s, uppkoppling ingår i månadsavgiften och kan inte väljas bort.

Föreningen har en intern kö för parkeringsplats respektive garageplats. Anmälan sker Fastum. Det är inte tillåtet att överlåta sin plats till annan person och man kan enbart inneha ett garage eller en parkeringsplats åt gången. Det finns för närvarande 12 garage och 2 parkeringsplatser, samtliga är uthyrda. Boendeparkering gäller på Torsvikssvängen, läs mer på Lidingö stads hemsida.

Området

Välkommen till Torsvikssvängen som har det mesta runt hörnet som vårdcentral, tandläkare och Torsviks Torg där bl.a. mataffär, Gateau, apotek, hårfrisör, gym, butiker och restauranger finns. I närheten ligger även Millesgården med restaurang och Foresta hotell. 

Busshållplatser ligger mycket nära och bussarna går mycket tätt då nästan alla bussar till/från Ropsten stannar vid Torsviks Torg (en hållplats från Ropsten och två till Lidingö Centrum). I närheten finns även Lidingöbanan och promenad- och cykelbana vilket inbjuder till promenader/cykelturer till bl.a. Norra Djurgården samt Stockholms Universitet. 

 

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
00115

Förening
Brf Torsdammen

Hiss
Nej

Pantsatt
Ja

Ingår i avgiften
Värme, vatten, bredband

Andelstal, ägande
0.828000

Driftskostnader

El: 4 800 kr/år
Försäkring: 4 655 kr/år
Driftskostnader totalt: 9 455 kr/år
Pris
3 100 000 kr Hbj
Avgift
2 183 kr/mån
Adress
Torsvikssvängen 3,
181 34 Lidingö
Område
Torsvik
Storlek
Boarea: 52.9 Kvm
Antal rum
2 rum och kök
Våning
2 av 3
Hiss
Nej
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren