Budgivning pågår

Skogsvägen 3, Hersby

Visning

  • Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Optimalt planerad etagevåning med villakänsla och lugnt läge i Hersby, perfekt för den stora familjen. Sällskapsrum och kök i öppen planlösning. Master bedroom med platsbyggd garderobsvägg. Ytterligare tre sovrum samt tv-rum. Två nyrenoverade badrum, varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Högt läge med insynsskyddad balkong. Stor, lummig, uppvuxen trädgård med flera uteplatser, fruktträd och plats för lek. Utmärkt läge med närhet till Lidingö centrum, kommunikationer, skolor, naturen, vattnet och Stockholm.

Rumsbeskrivning

Våning 1


Hall
Ljus och funktionell hall med svart kokosmatta. Platsbyggda garderober och sittbänkar med förvaring. Fönster mot trädgården.

Sällskapsrum
Sällskapsrum som löper genom våningsplanet med fint ljusinsläpp från tre väderstreck, platsbyggda bokhyllor, vardagsrumsdel och öppen planlösning mot kök. Utgång till balkong. Ljusgrå väggar och trägolv i hårdvaxoljad ek.

Kök med matplats 
Smakfullt och välplanerat kök i grått med mässingsbeslag och bänkskivor i carraramarmor. Gott om förvaring och arbetsytor. Diskmaskin, häll, kyl, frys (samtliga från 2017) samt högskåp med skafferi respektive städskåp. Infällda spotlights i tak.

Sovrum

Rymligt sovrum med ljusgrå väggar och hårdvaxoljat trägolv samt garderober.

Sovrum

Ljust och fint sovrum med ljusgrå väggar och hårdvaxoljat trägolv. Väggfast garderob.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt kakel på vägg och carraramarmor på golv, golvvärme. Badkar med dusch. Kommod med dubbelhandfat. Vägghängd WC. Tvättmaskin och torktumlare (Bosch, 2017). Infällda spotlights i tak och väggarmaturer. Fönster med insynsskyddat läge.  

 

Våning 2

Master bedroom/sovrum

Stort sovrum med ljusgrå väggar och heltäckningsmatta. Platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar samt utrymme för hemmakontor. Dörr till vind.

Sovrum

Sovrum med fint ljusinsläpp genom takfönster. Snedtak med ljusgrå väggar samt hårdvaxoljat trägolv.

Sällskapsrum/sovrum/arbetsrum

Nyttjas idag som TV-rum/gästrum men kan göras om till sovrum eller arbetsrum om så önskas. Snedtak med ljusgrå väggar och hårdvaxoljat trägolv, takfönster.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt kakel på vägg och carraramarmor på golv, golvvärme. Kommod med dubbelhandfat samt vägghängt skåp. Dusch. WC. Infällda spotlights i tak och väggarmaturer.

 

Källare

I husets bottenplan finns en källare om ca 150 kvm som nyttjas gemensamt med övriga boende i föreningen. Stora förvaringsytor, snickarbänk, garage.

Trädgård

Uppvuxen och lummig trädgårdstomt om 2000 kvm som ger flera möjligheter till uteplatser. Trädgården rymmer fruktträd av olika sorter samt mycket plats för aktivitet och lek.

 

Övrigt

Mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi.

Förening

Föreningen bildades 2002 och består av tre lägenheter.

Tak renoverades 2015.

Fönster renoverades 2018.

Garageport byttes 2019.

Inga planerade renoveringar.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
1101

Lägenhetsnummer, LMV
1101

Förening
Morgonsolen Norra 9

Hiss
Nej

Energiklass

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Telia

Ingår i avgiften
vatten, värme, el

Andelstal, avgift
33 %

Andelstal, ägande
33 %

Byggnadssätt

Uppvärmning
Bergvärme

Aktuellt bud
8 000 000 kr
Pris
7 950 000 kr
Avgift
4 969 kr/mån
Adress
Skogsvägen 3,
181 41 Lidingö
Område
Hersby
Storlek
Boarea: 134 Kvm
Baserad på: Enligt mätbevis
Antal rum
6 rum och kök
Våning
1 & 2
Hiss
Nej
Byggnadsår
1929
Johan Holmgren
Ansvarig Mäklare

Johan Holmgren