Sekelskiftesvillan (Gamma) - Enåsen Lidingö

SÅLD - NYPRODUKTION, med beräknad inflytt Q3 2019. Gamma är ett utav tre magnifika boenden i Sekelskiftesvillan som renoveras till nyskick. Resultatet blir en sofistikerad mix av bevarat sekelskifte och samtida inredning. Detta är en del av Enåsen Lidingö, ett i ordets rätta bemärkelse unikt projekt där största omsorg ägnats åt varje detalj. I skuldfri bostadsrättsförening skapas fem fantastiska bostäder som alla får karaktären av Townhouses med privata tomtytor och uteplatser. (bilderna är illustrationer och verkligheten kan komma att avvika med hänsyn till regelverk och praktiska omständigheter)

Planlösning

Gamma är belägen i den östra delen av Sekelskiftesvillan och har upplåten tomtyta med terrass och gräsytor. Entréplanet erbjuder en mkt öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum i ett sammanhang, men möjlighet finns att stänga industriglasdörrar mellan kök och vardagsrum. I matplatsdelen finns en pikant sittnich i original sekelskifte och en öppen spis. Vid entrén finns en mindre wc. Från köket kommer man ner i källaren som har full ståhöjd. Här finns fyra rum varav tre med fönster och en mindre wc. Källaren erbjuder således oanade möjigheter till flera gästrum, sovrum eller annat. På andra våningen finns en stor hall, generöst badrum med badkar och tre sovrum varav ett Master Bedroom. Vindsplan kan vid behov inredas till sovutrymme, myshörna för barnen eller bara nyttjas som rejält förvaringsutrymme.

 

Material

Materialstandard och utförande kommer att vara av yppersta kvalité med platsbyggt kök från snickeri, vitvaror från Miele, carreramarmor i badrum och blandare från Tapwell. Arkitekten har tagit fram två olika designlinjer för inredningen, NeoClassic eller NeoNature, och Du väljer vilken Du tycker bäst om. Andra specifika önskemål och tillval kan vara möjliga efter dialog med byggherren och mot extra kostnad.

Övrigt

Till bostaden hör två parkeringsplatser som upplåtes för Gamma.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
5

Förening
Enåsen 18

Pantsatt
Nej

Ingår i avgiften
Värme, Vatten

Andelstal, ägande
26.895 %

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Sekelskifte/Townhouse med upplåten trädgård/uteplats

Pris
11 900 000 kr /fast pris
Avgift
3 902 kr/mån
Adress
Läroverksvägen 32,
181 61 LIDINGÖ
Område
Hersby
Storlek
Boarea: 186 Kvm
Baserad på: Enligt ritning Biarea: 63 Kvm
Baserad på: Enligt ritning
Antal rum
5 rum och kök
Byggnadstyp
Sekelskifte/Townhouse med upplåten trädgård/uteplats
Byggnadsår
2018 - 2019
Fredrik Brunlid
Ansvarig Mäklare

Fredrik Brunlid

Jonas Gadelius
Biträdande Mäklare

Jonas Gadelius