Rävviken 4, Elfvik

Endast 20 minuter med bil till stan! Välkommen till detta fullkomligt magnifika hem, unikt och privat beläget i Rävviken ute på Elfvik. Ett arkitektritat hus om totalt 560 kvm med allt man kan tänkas behöva. Väl tilltagna sällskapsytor med kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning med exklusiva materialval, flera öppna spisar, fönster från golv till tak och en helt fantastisk sjöutsikt. Souterrängplan med en relaxavdelning som inrymmer stor nedfälld Jacuzzi, två bastur, gym samt duschrum. Källarplan med sovrum och stort utrustat garage med plats för 2-3 bilar samt uppfartsparkering både framför garaget och på framsidan av huset. Till fastigheten tillhör servitut på en brygga i Rävviken med badmöjligheter och möjlighet att anlägga egen båt. Här bor ni i lugnet, omgivna av natur och vatten med Lidingös trevligaste promenadstråk. Kontakta ansvarig mäklare Yuri Gadelius för personlig visning.

Rumsbeskrivning

Entréplan

HALL
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och platsbyggd förvaring längs med korridor. Öppen planlösning mot sällskapsytorna med högt i tak, golv i skiffer samt gästtoalett i anslutning.

KÖK
Fullt utrustat kök med köksö och matplats. Gedigen och exklusiv stenskiva. Dubbel integrerad kyl och frys, bred induktionshäll, bred ugn och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror från Miele. Öppen spis. 

MATSAL & VARDAGSRUM
Stor sällskapsdel med matsal och vardagsrum i öppen planlösning. Plats för flera möbelgrupper. Tiljor på golvet, fönster från golv till tak med flera skjutdörrar (Schuco) till stor stenlagd terrass samt längsgående balkong. Öppna spisar, tak i nock med ljusskenor.

MASTER BEDROOM
Rymligt sovrum med utgång till balkong även härifrån. Tiljor på golv och högt i tak. Klädkammare och badrum i anslutning. 

KLÄDKAMMARE
Inredd klädkammare och möjligt mindre gästrum. 

BADRUM
Rymligt och helkaklat badrum i svart marmor samt golv i skiffer. Spegelglas längs med helvägg och dubbla handfat på stenskiva. Dusch med klarglas, vägghängd toalett, handdukstork. Infälld belysning samt högtalare i tak. 

Souterrängplan

SÄLLSKAPSRUM
Massiv trappa med infälld belysning tar er ner till ett trevligt sällskapsrum med öppen spis. Utgång till den terrasserade delen av huset via skjutdörrar. 

SOVRUM
Rymligt sovrum med sjöutsikt och utgång via skjutdörr. Platsbyggda garderober.

SOVRUM?
Ytterligare bra sovrum på detta plan med fönster mot vatten.

SPA
Häftig spaanläggning med nedsänkt Jacuzzi, duschrum, ångbastu, vanlig bastu och plats för gym. Skiffer längs med helvägg. Utgång via skjutdörr.

TVÄTT
Tvättstuga med bra arbetsytor och förvaring. Tvättmaskin och torktumlare (Miele) samt torkskåp. 

Garage / Studio

SOVRUM
Vidare ner via spiraltrappa möts ni av ett stort sovrum, perfekt för tonåringen. Stor klädkammare/förråd. Access till garage samt teknik och värmecentral härifrån. 

GARAGE
Rymligt garage med golvbrunnar och plats för 2-3 bilar. Bred arbetsbänk med förvaring och nedfälld ho. Platsbyggda högskåp längsmed helvägg. Uppfartsparkering utanför. 

Allmänt om fastigheten

Taxeringsvärde totalt
21 200 000 kr

Taxeringskod
220

Fastighetsbeteckning
LIDINGÖ 6:131

Boendeform
Friköpt - Småhus

Pantbrev
7 st om totalt 28 195 000 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
3 planshus i souterräng

Uppvärmning
Bergvärme med vattenburen golvvärme

Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning (FTX)

Fasad
Trä

Tak
Sedumtak

Bjälklag
Betong

Stomme
Lättbetong

Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.

Grundläggning
Betongplatta

Fönster
2-glas energiglasfönster (säkerhetsglas)

Driftskostnader

El: 60 000 kr/år
Vatten/Avlopp: 12 000 kr/år
Driftskostnader totalt: 72 000 kr/år

Servitut

0186-05/25 - 1 Officialservitut väg 2005-11-24

0186IM-06/50242 - 1 Avtalsservitut väg,brygga 2006-11-15

Planbestämmelser

områdesbestämmelser: Rävviken (1995-06-08)

Adress
Rävviken 4,
181 90 Lidingö
Område
Elfvik
Storlek
Boarea: 330 Kvm
Baserad på: Fastighetsregistret Biarea: 230 Kvm
Baserad på: Fastighetsregistret Tomtarea: 2314 Kvm
Baserad på: Fastighetsregistret
Antal rum
7 rum och kök
Byggnadstyp
3 planshus i souterräng
Byggnadsår
2009
Yuri Gadelius
Ansvarig Mäklare

Yuri Gadelius