Radhus vid stranden med fantastisk havsutsikt i ett eftertraktat område på New Golden Mile

En fantastisk bostad vid stranden som erbjuder underbar havsutsikt över kusten mot Gibraltar och Afrika, och som ligger i ettunikt privat bostadsområde med gemensam trädgård, pool och med direkt tillgång till stranden.

Ett spektakulärt radhus vid stranden i Estepona, i ett exklusivt bostadsområde med bara fem hus som ligger vid slutet av en återvändsgata, med privat pool, grillplats och privat grind för tillträde direkt till stranden.
Detta fantastiska hus är byggt med höga specifikationer för kvalitet och med inventarier i toppskick. Från det ögonblick du kommer in i bostaden kan du njuta av underbar utsikt över havet.
Huvudvåningen i fastigheten består av ett storslaget vardagsrum med öppen spis, perfekt för gemenskap och gäster, och som leder ut till en privat uteplats, privat trädgård och sedan till de gemensamma trädgårdarna. På denna nivå finns också en matplats med modernt kök och gästgarderob. Den första våningen har 2 rymliga dubbelrum med eget badrum och inbyggda garderober, egen terrass med fantastisk utsikt över stranden och längs kusten till Gibraltar.
Den andra våningen består av en stor dubbelsäng badrum sovrum med klädkammare, ytterligare privat terrass med fantastisk utsikt över stranden, Medelhavet och Afrika. Ett vackert kontor / sovrum delar dessa fantastiska vyer och terrasser. I källaren finns ett stort garage för 3 bilar och ett förråd.
Detta lilla bostadsområde i en återvändsgränd har en egen privat pool, grillplats och privat grind för tillträde direkt till stranden.
Denna fastighet måste ses för att uppskattas fullt ut.

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Friköpt - Småhus

Pris
1 250 000 Euro
Område
Marbella - Golden Mile
Mikaela Salén
Ansvarig Mäklare

Mikaela Salén