Pyrolavägen 13, Skärsätra

Högst upp i ett av de populära punkthusen i Skärsätra ligger denna 5:a med strålande utsikt över vattnet och Stockholm. Här finns en fantastisk potential att skapa sitt egna drömboende. Rymliga sällskapsytor med härligt ljusinsläpp och stor hörnbalkong med sol från morgon till kväll. 3-4 bra sovrum, stambytt badrum och gästtoalett. Fiber i huset samt källarförråd. Här bor ni med närhet till matbutiker, restauranger och trevliga promenadstråk längs med vattnet. En minut ner till Saluhallen på torget och Lidingöbanan som tar er smidigt till Ropsten på 10 minuter. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

HALL
Hall med avhängningsmöjligheter via förråd/kapprum. Plastmatta och vita väggar. Delvis kaklad gästtoalett i anslutning med vägghängd toalett och handfat.

VARDAGSRUM
Ljust och rymligt sällskapsrum med fönster i två vädersträck. Utgång till stor hörnbalkong i soligt läge. Laminatgolv och vita väggar.

KÖK & MATRUM
Köksluckor i fanér och kaklat stänkskydd. Kyl & frys, diskmaskin och spis (Elektro Helios). Ljust matrum i anslutning med plats för många gäster. Plastmatta och vita väggar.

SOVRUM
Tre (ursprungligen fyra) rymliga sovrum i fil med laminatgolv och ljusa väggar. Se alternativ planlösning.

BADRUM
Helkaklat badrum med golvvärme. Dusch med klarglas, vägghängd toalett, handfat, spegelskåp, handdukstork och tvättmaskin (Cylinda).

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
83281-04-01-0599

Lägenhetsnummer, LMV
1601

Förening
HSB Brf Skärsätra

Hiss
Ja

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Fiber

Ingår i avgiften
Värme, vatten, fiber

Andelstal, avgift
0.002894800 %

Andelstal, ägande
0.002894800

Nettoskuldsättning
489 750 kr

Pris
7 500 000 kr /Hbj
Avgift
6 487 kr/mån
Adress
Pyrolavägen 13,
181 60 Lidingö
Område
Skärsätra
Storlek
Boarea: 123 Kvm
Baserad på: Enligt föreningen
Antal rum
5 rum och kök
Våning
7
Hiss
Ja
Byggnadsår
1963
Yuri Gadelius
Ansvarig Mäklare

Yuri Gadelius