Periskopvägen 17, Dalénum

Visning

  • Söndag 10/7 12:00 - 12:30

Anmäl er här för önskad visningstid så får ni info om eventuella v.i.p visningar och förhandsbud.

Modern och tilltalande 3:a med rymlig balkong och fin vattenkontakt. Kök med intilliggande vardagsrum, 2 sovrum och badrum. Gott om förvaringsutrymmen med Elfa-inredning samt bekvämligheter som hiss, garage och ordentligt förråd. Här finns närheten till sköna promenadstråk längs vatten, restauranger, lekparker, mataffärer, skolor och bra kommunikationer som båt in till stan och Lidingöbanan till Ropstens tunnelbanestation.

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande hall med plats för avhängning och garderober. 

KÖK

Stilrent kök med inredning i vitt, kaklad vägg och mörk arbetsbänk. Maskinell utrustning som består av spishäll, ugn, kyl/frys samt microugn och integrerad diskmaskin (Siemens). Utgång till den mycket rymliga balkongen med fin vattenkontakt och vy över den trivsamma omgivningen. 

VARDAGSRUM

Vardagsrummet har ekparkett och vita väggar. Öppen och rymlig känsla med två öppningar mot intilliggande kök och stora fönsterpartier. 

INRE HALL

Inre hall intill badrum och stort sovrum. Skjutdörrsgarderob med Elfa-inredning. 

SOVRUM

Rymligt sovrum med gott om plats för möblemang. Garderobsvägg med Elfa-inredning, ekparkett och målade väggar. 

SOVRUM

Mindre sovrum med ekparkett och målade väggar. Fönster mot balkong och innergården. 

BADRUM

Modernt badrum som smakfullt inretts med klinkergolv och vitkaklade väggar. Tack vare rummets yta ryms tvättmaskin och torktumlare (Siemens) under bänk med skåp ovan. Dusch, tvättställ samt kommod med spegelskåp ovan.

Bostadsrättsförening

Brf Kajhusen Dalénum består av 4 hus med 103 bostadsrättslägenheter och en lokal som idag hyrs ut till Restaurang 450 Gradi. Föreningen disponerar över 97 parkeringsplatser varav samtliga i garaget. Kostnad 1000 kr/månad, viss kö kan förekomma. Fri parkering i området.

Området

Med en tilltalande bostadsarkitektur bygger JM lägenheter med fantastiskt centralt läge intill glimrande vatten. Området har fint vuxit fram med spännande arkitektur och harmonisk omgivning som passar stora som små. Lekparker, fina planteringar, promenadstråk längs det glimrande vattnet och bänkar för att slå sig ner och njuta av den rofyllda omgivningen är några av de inslag som man finner i detta trivsamma bostadsområde. I närheten finns Kappsta naturreservat och badstränder bl.a. i Kottla där det även finns fina badklippor och löparspår. Vintertid finns det även möjlighet till skridskoåkning. Stora mataffärer, skola, förskola, bank, gym, café , simhall och restauranger finns även i närområdet.

Från området går det utmärkt att ta båten från Larsbergs Brygga som tar er till bl.a. Nybroplan eller till Nacka Strand. Det går även att åka Lidingöbanan från området till Ropsten tunnelbanestation eller ut till Gåshaga Brygga där skärgårdsbåtar anlägger och restauranger finns.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Förening
BRF Kajhusen Dalénum

Hiss
Ja

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Telia Triple Play

Ingår i avgiften
Värme, kallvatten och Telia Triple play.

Ingår ej i avgiften
Individuell avläsning och debitering för varmvatten.

Andelstal, avgift
0.83823 %

Andelstal, ägande
0.83823 %

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Driftskostnader

El: 8 700 kr/år
Försäkring: 4 335 kr/år
Driftskostnader totalt: 13 035 kr/år
Pris
5 675 000 kr Hbj
Avgift
4 488 kr/mån
Adress
Periskopvägen 17,
181 55 Lidingö
Område
Dalénum
Storlek
Boarea: 70 Kvm
Baserad på: Enligt föreningen
Antal rum
3 rum och kök
Våning
1 AV 4
Hiss
Ja
Byggnadsår
2017
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren