Parvillan (Delta) - Enåsen Lidingö

SÅLD. Sista bostaden i Brf Enåsen. "Delta" är den ena (norra) av två enastående bostäder i Parvillan signerade Arkitektbyrån DinellJohansson. Delta erbjuder bl a ateljévåning och takterrass. Välj mellan inredningsstil NeoClassic eller NeoNature. Parvillan är en del av Enåsen Lidingö, ett i ordets rätta bemärkelse unikt projekt där största omsorg ägnats åt varje detalj. I skuldfri bostadsrättsförening skapas fem fantastiska bostäder som alla får karaktären av Townhouses med privata tomtytor och uteplatser. Beräknad inflyttning Q3 2019. Privata visningar. Ring för tidsbokning. (bilderna är illustrationer och verkligheten kan komma att avvika med hänsyn till regelverk och praktiska omständigheter)

Planlösning

Delta är den norra bostaden i Parvillan närmast Sekelskifteshuset. Bottenplanet rymmer en luftigt entré, ett öppet kök och matsalsdel samt ett generöst vardagsrum med möjlighet till öppen spis. Stora fönsterpartier gifter ihop matsal och vardagsrum med uteplatsen. Ett fantastiskt industriglasparti kan öppnas och stängas mellan kök och matsal. I bottenplanet finns också ett centralt placerat badrum. Trappan upp till nästa plan mynnar i en hall med utrymme för umgänge. Här finns tre sovrum vara ett master bedroom med klädkammare/walk in closet. Det stora badrumet med dubbelhandfat och badkar ligger också här samt tvättstugan. Nästa våning är den eleganta Ateljévåningen, och som ett möjligt tillval kan denna inredas till en master suit med badrum walk in closet och öppen spis. Som kronan på verket når vi till sist den privata takterrassen.

Material

Materialstandard och utförande kommer att vara av yppersta kvalité med platsbyggt kök från snickeri, vitvaror från Miele, carreramarmor i badrum och blandare från Tapwell. Arkitekten har tagit fram två olika designlinjer för inredningen, NeoClassic eller NeoNature, och Du väljer vilken Du tycker bäst om. Andra specifika önskemål och tillval kan vara möjliga efter dialog med byggherren och mot extra kostnad.

Övrigt

Till bostaden hör två parkeringsplatser och separat förråd som upplåtes för Delta.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
4

Förening
Enåsen 18

Pantsatt
Nej

Andelstal, ägande
11.945 %

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Parvilla med Townhousekaraktär. Upplåten trädgård/uteplats

Pris
13 490 000 kr /fast pris
Avgift
1 733 kr/mån
Adress
Delta, Läroverksvägen 32,
181 61 LIDINGÖ
Område
Hersby
Storlek
Boarea: 202 Kvm
Baserad på: Enligt ritning
Antal rum
5 rum och kök
Byggnadstyp
Parvilla med Townhousekaraktär. Upplåten trädgård/uteplats
Byggnadsår
2018 - 2019
Fredrik Brunlid
Ansvarig Mäklare

Fredrik Brunlid

Jonas Gadelius
Biträdande Mäklare

Jonas Gadelius