Nilstorpsvägen 66, Rudboda

Visning

  • Tisdag 21/5 18:00 - 18:30

Anmäl er här för önskad visningstid så får ni info om eventuella v.i.p visningar och förhandsbud.

Mycket smakfullt renoverat radhus med fina uteplatser, trädgård och garage. Tufft och karaktäristiskt med två rymliga plan med enbart ett fåtal trappsteg mellan planen. Huset har under senare åren genomgått en omfattande renovering som inkluderar bl.a. el, vatten, nya fönster, dörrar, badrum, tvättstuga och kök. Det rymliga köket har gott om plats för matgruppen och bra arbetsytor. Utgång till altan med pergola. Flertal sovrum och två badrum. Husets välkomnande entré har uppfart för bil, trädgård med varierande växtlighet samt stor altan med pergola i fint söderläge. Här bor man nära vackra Kyrkviken med fina promenad- och löparspår längs vattnet samt med närhet till bl.a. skola, förskola och Rudboda Torg med mataffär och stor nybyggd lekpark. I närområdet finns även Lidingö-Vallens idrottsplats där bl.a. tennisbana, skridskobana och fotbollsplaner med konstgräs finns. Kommunikationer med buss från Rudboda via Lidingö Centrum till Ropsten.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL

Välkomnade och öppen hall med klinkergolv med värme (el), slätmålade väggar och skjutdörrs-garderob med belysning. Den inre hallen har ekgolv och släta målade väggar. 

DUSCHRUM

Duschrummet har smakfullt inretts med klinkergolv med värme (el), kaklade väggar och spotlight-belysning i tak. Kommod, spegelskåp med belysning, wc och dusch med glasdörrar. 

VARDAGSRUM

Det rymliga vardagsrummet har ekgolv, slätmålade väggar och stora fönsterpartier samt utgång till altanen. Tack vare rummets mycket generösa yta finns här gott om plats för såväl soffgruppen som övrigt möblemang.

SOVRUM

Sovrum med heltäckningsmatta, slätmålade väggar och inbyggd skjutdörrs-garderob. Två stora fönster ut mot altanen.

SOVRUM

Sovrum med heltäckningsmatta, slätmålade väggar och inbyggd skjutdörrs-garderob. Stort fönster ut mot altanen.

ÖVRE PLAN

KÖK

På husets övre plan finns det öppna och trivsamma köket med gott om plats för matgruppen intill och sociala ytor kring köksön. Köket har bra med arbetsytor och är välutrustat med maskinell inredning som integrerad diskmaskin, dubbla ugnar, microugn (Ikea), kyl/frys med is/kylfunktion (Samsung), fläkt (Cylinda), spishäll samt vinkyl (Logik). Ekgolv och slätmålade väggar. Fin rymd och ljusinsläpp tack vare takfönster, stora fönsterpartier och utgång till altanen med pergola och blomlådor. 

SOVRUM

Sovrummet har heltäckningsmatta, slätmålade väggar och skjutdörrs-garderob med belysning, stänger och lådor.

BADRUM

Intill sovrummet finns det fina badrummet som har inretts med klinkergolv med värme (el), kaklade väggar och spotlight-belysning i tak. Takfönster och fina detaljer som inbyggda hyllplan och rund spegel med belysning. Badkar, dusch med glasdörrar, kommod och wc. Handdukstork.

TVÄTTSTUGA

Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare (Electrolux), bänk med ho och hyllplan ovan. Takfönster, klinkergolv och släta målade väggar.

Området

I detta trivsamma område finns närheten till skolor, förskolor, badplatser, Bosöns idrottsplats och Elfvikslandet med hästar, får och vacker natur. Från huset är det promenadväg ner till vackra Kyrkviken med trivsamma promenad- och löparspår längs vattnet. I närområdet finns Rudboda Torg med bl.a. ICA-butik och intilliggande ny lekpark och pulkabacke. Det är även nära till Vallens idrottplats där bl.a. tennis, skridskobana och fotbollsplaner med konstgräs finns.

Allmänt om fastigheten

Taxeringsvärde totalt
5 823 000 kr

Taxeringskod
220

Fastighetsbeteckning
HÄGNADEN 7

Boendeform
Friköpt - Småhus

Tv- internetutbud
Fiber

Pantbrev
6 st om totalt 3 800 000 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Radhus i två halvplan varav ett i souterräng

Uppvärmning
Direktverkande el. 5 nya elradiatorer, monterades 2019. Luft/luft värmepump, installerad 2019. Golvvärme (el) finns i entrén, i duschrum och i badrum.

Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation. Ny köksfläkt monterades 2019. Ny mekanisk fläkt på yttertaket monterades 2019.

Fasad
Kalksandsten och papp

Tak
Papp

Bjälklag
Betong på entréplanet. Betong på det övre planet.

Stomme
Lättbetong (bedömt)

Grundmur
Lättbetong (bedömt)

Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.

Grundläggning
Betongplattor

Fönster
Treglasisolerglasfönster. Tre takfönster, varav ett är äldre.

Driftskostnader

El: 40 170 kr/år
Vatten/Avlopp: 9 491 kr/år
Försäkring: 5 904 kr/år
Driftskostnader totalt: 55 565 kr/år
15 457 kWh. Kwh/elkostnaden samt vatten/alopp/renhållning är baserad på förbrukningen 3 december 2021- 4 december 2022. I kostnad för vatten/avlopp ingår kostnad för renhållning.

Servitut

01-IM4-71/2225 - 1 Avtalsservitut ledning mm

01-IM4-71/2225 - 1 Avtalsservitut ledning mm

1 Avtalsservitut 1971-09-08

Planbestämmelser

tomtindelning: Hägnaden (1970-12-08) detaljplan: Svedjefallet och hägnaden (1989-10-31)

Pris
11 650 000 kr Hbj
Adress
Nilstorpsvägen 66,
181 47 Lidingö
Område
Rudboda
Storlek
Boarea: 147 Kvm
Baserad på: Fastighetsregistret Tomtarea: 453 Kvm
Baserad på: Fastighetsregistret
Antal rum
5 rum och kök
Byggnadstyp
Radhus i två halvplan varav ett i souterräng
Byggnadsår
1971
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren