Mittvägen 1 L, Bergsätra

Visning

  • Välkommen att kontakta mäklaren för mer information om förhandsvisning

Välkommen till denna charmiga och fina 2:a belägen i vacker fastighet från 1914 med karaktärsdrag och miljö med grönskande omgivning och fina uteplatser. Vardagsrum och sovrum med djupa fönsternischer och spröjsade fönster med vy över den öppna och fina omgivningen med sjöglimtar. Kök med matplats och helkaklat badrum. Garage och parkeringsplats finns att hyra, viss kö kan förekomma. Föreningen har även en övernattningslägenhet. Fantastisk naturnära och lummig miljö med kort gångavstånd till Lidingöbanan, promenader längs vattnet, Kappsta naturreservat och Kottlasjön som är en populär badsjö för såväl barn som vuxna samt vintertid finns också fina längdskidspår. Nedanför Bergsätra ligger nybyggda Dalénum med fina promenadstråk längs vattnet, restauranger, SATS samt glassbar och båtkommunikation. Mataffärer som Willys och ICA kvantum ligger inom gångavstånd eller nås enkelt med bil.

Rumsbeskrivning

HALL

Hallen har parkettgolv, målade väggar och karaktäristisk skjutdörrs-garderob. 

KÖK

Det charmiga köket har smakfullt inretts med ljus inredning i form av skåp, inbyggt vinställ och vitrinskåp. Maskinell utrustning som består av spishäll, ugn, kyl/frys samt diskmaskin. Plats för matgrupp intill spröjsade fönster. 

BADRUM

Från hallen nås det fina badrummet som har klinkergolv med värme och kaklade väggar. Wc, duschhandtag med badkar intill, handdukstork, skåp samt kommod med spegel ovan.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är trivsamt placerat med utsikt mot grönskande omgivning och sjöglimt. Spröjsade fönster med djup fönsternisch, parkettgolv, målade väggar och platsbyggd bokhylla. 

SOVRUM

Pardörrar öppnar upp mot det rymliga sovrummet som har parkettgolv, målade väggar och karaktäristiska platsbyggda garderober på vardera sidor om pardörrarna, Spröjsade fönster med djup fönsternisch. 

Bostadsrättsföreningen

Brf Röda Ugglan består av ett vackert flerbostadshus från 1914 som renoverades av JM 2001. Byggnaden ägs idag av Brf Röda Ugglan och har 60 lägenheter och 1 lokal som utgör samlingslokal för föreningens medlemmar samt fungerar även som övernattningslägenhet som kan hyras av medlemmarna.

Flera mysiga, gemensamma uteplatser med utsikt mot Lilla Värtan. Till föreningen hör även garage och p-platser. Viss kö kan förekomma.  Cykelförråd, källarförråd och tvättstugor. 

Festlokal/ övernattningslägenhet som är belägen i det vackra valvet, finns att hyra för medlemmarna till en kostnad om 300 kr/dygn. För övernattning är det max 4 personer. Det finns två enkelsängar och en bäddsoffa för två personer.

Området

Mittvägen ligger i omtyckt villaområde nära naturvårdsområde och Kottlasjön med promenadavstånd till både buss och Lidingöbanan samt till Skärsätra Torg där bl.a. saluhall, pizzeria, thai- och sushirestaurang finns. Lekplatser, skola, fotbollsplaner med konstgräs och affärer finns i närområdet och de vackra omgivningarna inbjuder till bl.a. promenader, löpning, bad och skridskoåkning.

Nedanför Bergsätra ligger nybyggda Dalénum med fina promenadstråk längs vattnet, restauranger, SATS samt glassbar och båtkommunikation.

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Driftskostnader

El: 2 953 kr/år
Försäkring: 4 346 kr/år
Driftskostnader totalt: 7 299 kr/år
El baseras på 1 051 kWh, kostnad ovan är från 2023.
Adress
Mittvägen 1 L,
181 61 Lidingö
Område
Bergsätra
Storlek
Boarea: 53 Kvm
Baserad på: Enligt mäklarbild
Antal rum
2 rum och kök
Byggnadsår
1914
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren