Makrillvägen 13 A, Sticklinge

Med lugnt läge i naturnära och barnvänliga Sticklinge ligger detta moderna och lättskötta bostadsrättsparhus med en totalyta om 162 kvm i tre plan. Huset har en social entrévåning med kök och vardagsrum med utgång till uteplats och trädgård. På entréplan finns även duschrum kombinerad tvättstuga samt gästrum/arbetsrum. Husets 4 sovrum återfinns en trappa upp och så även badrum, allrum, klädkammare och 2 balkonger. Modernt skick med genomgående golvvärme. Fin trädgård med gräsmattor och trädäck med markis.Takterrassen med sitt mycket soliga läge är rymligt och har gott om plats för större möblemang. Till huset hör ett intilliggande förråd och uppfart med plats för bilar, en laddplats för elbil finns. Bergvärme. I mycket populära Sticklinge bor Ni nära förskolor, skola, mindre mataffär, natur och vattnet med fin badplats. Det finns även en båtklubb samt Lidingö Golfbana i närområdet. Cykelvägar hela vägen in till Stockholm City samt bussförbindelse till Ropsten tunnelbanestation.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Hela huset har genomgående golvvärme inklusive badrummen. Det är även genomgående parkettgolv i alla rum och gedigna materialval i hela huset. 

HALL

Välkomnande hall med klinker-och parkettgolv. Inbyggda garderober. 

KÖK

Från hallen nås köket som smakfullt inretts i vitt och arbetsbänk i Coral clay. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, micro samt ugn, spishäll och fläkt (Miele).

MATPLATS OCH VARDAGSRUM

Intill köket finns det gott om plats för större middagssällskap. Fina ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och öppet ut mot vardagsrummet med utgång till soligt trädäck med markis och intilliggande gräsmatta. 

DUSCHRUM/ TVÄTTSTUGA

Modernt och helkaklat duschrum med klinkergolv med värme, vitkaklade väggar och spotlightbelysning. Dusch med glasväggar, kommod, spegelskåp, handdukstork och wc. Tvättmaskin och torktumlare (Miele) under en praktisk bänk med ho och överskåp.

ARBETSRUM/ SOVRUM

På entréplan finns även ett arbetsrum/ sovrum med parkettgolv, släta målade väggar och fönster.

ÖVRE PLAN

ALLRUM

Rymligt allrum med plats för möblemang och ingång till klädkammare.

SOVRUM 1

Sovrum med parkettgolv, slätmålade ljusa väggar och inbyggd garderob. 

SOVRUM 2

Sovrum med parkettgolv, släta vitmålade väggar och inbyggda garderober. 

SOVRUM 3

Rymligt sovrum med parkettgolv, släta vitmålade väggar och inbyggd garderobsvägg.

SOVRUM 4

Sovrum med parkettgolv, släta vitmålade väggar och utgångar till balkonger. 

BADRUM 

Mycket rymligt badrum med klinkergolv med värme, kaklade väggar och spotlightbelysning. Tack vare rummets generösa yta ryms såväl badkar som dusch. Dubbla kommoder, handdukstork, wc och spegelskåp.

TAKTERRASS

Från allrummet är det uppgång till den mycket rymliga och fantastiska takterrassen med fritt och soligt läge och som har gott om plats för större möblemang som soff- och matgrupp mm. 

Trädgården

Trädgården har fina inslag som gräsmattor och planteringar med rabatt samt tujor och prydnads-körsbärsträd. Stort soligt trädäck med markis ovan. Stenlagd uppfart och välkomnande entré med trädäck. Från trädgården nås det rymliga, isolerade förrådet. 

Från allrummet är det uppgång till den mycket rymliga och fantastiska takterrassen med fritt och soligt läge och som har gott om plats för större möblemang som soff- och matgrupp mm. 

Bostadsrättsföreningen

Brf Sticklingegläntan består av 12 st bostadsrätter varav 4 st minivillor samt 4 parhus som byggdes 2016/2017.

Området

I omtyckta Sticklinge finns naturen runt hörnet, ängar, skog och löparspår med de sista 10 km av Lidingöloppet med belysning. Glimrande vatten och badplats är också några av de fina inslag i detta trivsamma område. Både skola, förskola, liten mataffär och busskommuniktioner finns i närheten, även möjligt att cykla till Ropsten. Lidingö golfbana finns också inom bekvämt avstånd där man vintertid finner både en utmärkt pulkabacke samt fina längdskidspår.

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Fiber

Byggnadssätt

Uppvärmning
Bergvärme. Golvvärme

Driftskostnader

Värme: 24 389 kr/år
Renhållning: 4 000 kr/år
Försäkring: 6 400 kr/år
Driftskostnader totalt: 34 789 kr/år
Baseras på 11 500 kWh.
Pris
13 700 000 kr Hbj
Adress
Makrillvägen 13 A,
181 30 Lidingö
Område
Sticklinge
Storlek
Boarea: 150 Kvm
Baserad på: Enligt mäklarbild Biarea: 12 Kvm
Baserad på: Enligt mäklarbild
Antal rum
7 rum och kök
Byggnadsår
2016/2017
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren