Lojovägen 84, Rudboda

Nu finns möjligheten att förvärva denna lägenhet i Brf Lojobacken om 3 rum och kök med stor balkong. Inflyttningsklar i september. Tilltalande öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med access till den härliga och generöst tilltagna balkongen. Smakfullt vald inredning som genomgående parkettgolv, stilrent kök med släta luckor och badrum med väggar och golv i marmormönster, dusch och tvättutrustning. 2 sovrum med garderober och rymligt förråd i lägenheten. För mer information om inredningsvalen, vänligen studera dokument. PEAB:s projekt Lojobacken är under uppförande som kommer bestå av 5 hus med härligt läge med omedelbar närhet till såväl bad, båthamn som naturen på Elfvikslandet och Södergarn. Detta i kombination med ett modernt och bekvämt boende med hiss, garage och allt nytt passar detta boende både den yngre som barnfamiljen och såväl den äldre som önskar ett bekvämt alternativ till villan. Denna lägenhet är belägen i hus 3 av 5 och ligger på våning 3. Varmt välkomna att höra av er för mer information.

Bostadsrättsförening

Brf Lojobacken är beläget i Lojobacken där PEAB bygger totalt 108 bostadsrättslägenheter, fördelat i fem huskroppar i storlek från etta till femma. Det blir sociala och öppna planlösningar mellan kök och vardagsrum, helkaklade badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En rymlig balkong, uteplats eller terrass hör till varje lägenhet och bilen parkerar du smidigt i husets garage.

Föreningen har parkeringsplatser och garageplatser där man som boende kan anmäla sitt intresse för att hyra.

Området

Lojobacken ligger i ett mycket naturnära område med närheten till bl.a. motionsspår,Bosöns idrottshallar, badplatser och båtklubb. I närheten ligger Rudboda Torg med mataffär och busskommunikationer.  

Det finns ett flertal skolor och förskolor på Lidingö. I Rudbodaskolan finns både förskola och grundskola med förskoleklass upp till årskurs 6.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
3-1302

Förening
BRF Lojobacken

Hiss
Ja

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Telia Triple play (avgift tillkommer)

Ingår ej i avgiften
El, bredband, tv, telefoni

Andelstal, ägande
0,98542 %

Nettoskuldsättning
1 340 171 kr
Lgh del av föreningens lån enl ekonomisk plan

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Pris
5 800 000 kr
Avgift
5 844 kr/mån
Adress
Lojovägen 84,
181 47 Lidingö
Område
Rudboda
Storlek
Boarea: 75 Kvm
Baserad på: Enligt föreningen
Antal rum
3 rum och kök
Våning
3
Hiss
Ja
Byggnadsår
2023/2024
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren