Lojobacken 5, Rudboda

Visning

  • OBS! Intresseanmälan görs via länken "Peabs projektsida" och inte nedan!

Högst upp i huset finner ni denna magnifika 5:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Utgång till fantastisk takterrass om ca 44 kvm. Fyra bra sovrum i fil varav Master bedroom med badrum en suite, klädkammare/förråd och en stor balkong om 9,5 kvm som nås från detta rum. Centrerat badrum och tvättrum samt förvaringsmöjligheter i hall. Parkerings- och garageplats finns att hyra. Mer information under fliken "Läs mer om bostaden" nedan. Intresseanmälan måste sedan ske på Peab's projektsida som finns som länk. Intresseanmälan/kontakt kan ej ske via Hemnet eller vår hemsida. Under dokument finner ni "Digital säljpremiär instruktioner" där allt framgår hur försälningen kommer gå till.

Information om projektet

Lojobacken ligger i det lugna och familjevänliga området Rudboda på Lidingö. Här planeras ett nytt och bekvämt boende med direkt närhet till fina naturområden, kommunikationer, skolor och förskolor.

Välplanerade bostäder
I Brf Lojobacken planerar Peab för totalt 108 bostadsrättslägenheter, fördelat i fem huskroppar. Här kan du välja mellan allt från en kvadratsmart etta med sovloft till en rymlig femma med terrass för hela familjen. Många av lägenheterna får flexibla planlösningar som ger dig möjligheten att välja mellan en större trea eller en mindre men yteffektiv fyra. Det blir sociala och öppna planlösningar mellan kök och vardagsrum, helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare, allt för att underlätta din vardag. Balkong, uteplats eller terrass hör till varje lägenhet och bilen parkerar du smidigt i husets garage.

Sköna omgivningar
I Rudboda är det alltid nära till gröna omgivningar och här är det lätt att aktivera sig. Gångavstånd till vidsträckta grönområden och badplatser. På populära Bosön finns bland annat båtklubb, idrottsanläggning, flera badplatser och motionsspår.

Skola och förskola
Det finns ett flertal skolor och förskolor på Lidingö. I Rudbodaskolan finns både förskola och grundskola med förskoleklass upp till årskurs 6.

Service och kommunikationer
Promenadavstånd till Rudboda Torg, här finns en ICA-butik och bussar som tar dig vidare till Ropstens tunnelbana på ca 20 min.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för att känna dig som hemma redan vid inflyttning.

Svanenmärkt för miljön
Peab's bostäder i Lojobacken kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Digital säljpremiär etapp 4

Mellan den 20 mars kl. 12.00 - 23 mars kl. 12.00 kan du som vill köpa en bostad i Lojobackens etapp 4 (hus 4) göra en köpanmälan. Köpanmälan gör du via ett digitalt formulär här på hemsidan (mer info om köpanmälan och turordningen hittar du under försäljningsmaterial högre upp på sidan). Observera att köpanmälan endast är öppen under ovan tider.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
5-1301

Förening
Lojobacken

Hiss
Ja

Pantsatt
Nej

Pris
14 450 000 kr /hbj.
Avgift
6 302 kr/mån
Adress
Lojobacken 5,
181 47 Lidingö
Område
Rudboda
Storlek
Boarea: 117 Kvm
Baserad på: Enligt ritning
Antal rum
5 rum och kök
Hiss
Ja
Byggnadsår
2022/2024
Jonas Gadelius
Ansvarig Mäklare

Jonas Gadelius

Yuri Gadelius
Biträdande Mäklare

Yuri Gadelius