Lojobacken 4, Rudboda

Visning

  • OBS! Intresseanmälan görs via länken "Peabs projektsida" och inte nedan!

Mycket tilltalande 2:a med kök och balkong eller uteplats i Lojobackens hus 4! Garage- och parkeringsplats finns att hyra. För mer information, läs mer på nedanstående länk på Peabs projektsida.

Information om projektet

Lojobacken ligger i det lugna och familjevänliga området Rudboda på Lidingö. Här planeras ett nytt och bekvämt boende med direkt närhet till fina naturområden, kommunikationer, skolor och förskolor.

Välplanerade bostäder
I Brf Lojobacken planerar vi för totalt 108 bostadsrättslägenheter, fördelat i fem huskroppar. Här kan du välja mellan allt från en kvadratsmart etta med sovloft till en rymlig femma med terrass för hela familjen. Många av lägenheterna får flexibla planlösningar som ger dig möjligheten att välja mellan en större trea eller en mindre men yteffektiv fyra. Det blir sociala och öppna planlösningar mellan kök och vardagsrum, helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare, allt för att underlätta din vardag. Balkong, uteplats eller terrass hör till varje lägenhet och bilen parkerar du smidigt i husets garage.

Sköna omgivningar
I Rudboda är det alltid nära till gröna omgivningar och här är det lätt att aktivera sig. Gångavstånd till vidsträckta grönområden och badplatser. På populära Bosön finns bland annat båtklubb, idrottsanläggning, flera badplatser och motionsspår.

Skola och förskola
Det finns ett flertal skolor och förskolor på Lidingö. I Rudbodaskolan finns både förskola och grundskola med förskoleklass upp till årskurs 6.

Service och kommunikationer
Promenadavstånd till Rudboda Torg, här finns en ICA-butik och bussar som tar dig vidare till Ropstens tunnelbana på ca 20 min.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för att känna dig som hemma redan vid inflyttning.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder i Lojobacken kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Hur går försäljningen till?

All info om lägenheterna, säljstart och intresseanmälan finner ni i länken nedan "Till Peab's projektsida". OBS! Intresseanmälan/kontakt kan inte göras via denna sida.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
41103

Förening
Lojobacken

Hiss
Ja

Pantsatt
Nej

Ingår i avgiften
Värme, Vatten

Pris
3 950 000 kr /fast pris
Avgift
3 487 kr/mån
Adress
Lojobacken 4,
181 47 Lidingö
Område
Rudboda
Storlek
Boarea: 58 Kvm
Baserad på: Enligt säljaren
Antal rum
2 rum och kök
Våning
1
Hiss
Ja
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren

Jonas Gadelius
Biträdande Mäklare

Jonas Gadelius