Läroverksvägen 31C, Hersby

Charmig 2:a med djup balkong, belägen i kulturhistorisk miljö. Vackert vardagsrum med fin utsikt och vitt kök med matplats. Ordentligt sovrum med garderober och duschrum. Lägenheten har fritt och insynsskyddat läge med utsikt mot grönskande omgivning och karaktäristiska inslag som spröjsade fönster. Välkomnande trappuppgång med hiss och underbar trädgård med gräsmattor och trädgårdsmöblemang som inbjuder till grillning och umgänge sommartid. Centralt läge med närhet till bl.a. kommunikationer, mataffär, skola, förskola, simhall, ridskola och vackra naturområden.

Rumsbeskrivning

HALL

Via säkerhetsdörr nås den välkomnande hallen med inbyggda garderober och fina pardörrar ut mot den härliga balkongen som har gott om plats för möblemang och fin utsikt över den vackra parkmiljön. Parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM 

Rymligt vardagsrum med parkettgolv, tapetserade väggar och spröjsade fönster. Gott om plats för såväl soffgupp som övrigt möblemang.

KÖK

Köket är smakfullt inrett i vitt med kaklad vägg och arbetsbänk i trä. Maskinell utrustning som består av integrerad diskmaskin och spishäll med varmluftsugn med micro (Siemens). Kyl och frys.Plats för matbord och stolar intill fönster med utsikt mot den grönskande omgivningen. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM

Ordentligt sovrum med gott om plats för möblemang och garderober. Parkettgolv och tapetserade väggar. 

DUSCHRUM

Duschrum med kommod och spegelskåp, wc och dusch. Vitmålade och kaklade väggar samt plastmatta.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen äger och förvaltar 11 byggnader uppförda under tiden 1911-1950 och flertalet byggnader anses vara av kulturhistoriskt intresse. Föreningen har en fantastisk parkmiljö. Det finns en ideell trädgårdsgrupp för de som tycker om att pyssla i trädgården. Föreningen har även en bastu.

Det finns cykelförråd och källarförråd. I cykelrummen får cyklar, rullatorer och barnvagnar förvaras. Motorcyklar, mopeder och andra motordrivna fordon får inte ställas i cykelrummen.

Till lägenheten finns ett källarförråd. I föreningen finns 7 tvättstugor. Dessa finns i husen 27A, 27B, 27C, 29 ABCD, 29F samt i 31 BCD.

I föreningen finns tre soprum, ett i garagelängan, ett i hus 29 A-D och ett i hus 31 B-D. I soprummen finns kärl för hushållssopor och matavfall samt behållare för källsortering. 

BRF Frimuraren13 har förhyrda parkeringsplatser och gästparkeringar. Nu finns även parkeringsplatser med laddsladd för den som har elbil. De förhyrda platserna fördelas via en kö som administreras av styrelsen. Kö idag.

Gästparkeringen finns mitt emot portarna 29B och 29C. Avgift för nyttjande av gästparkering kan betalas via easypark-appen samt via sms-tjänsten SMS-park. 

Området

Brf Frimuraren 13 är beläget i centrala kvarter där det mesta som skolor (bl.a. Hersby Gymnasium och Christina-skolan), förskola, lekparker, fotbollsplaner med konstgräs, badhus, ridhus och idrottsplats finns i dess närhet. Det finns busskommunikationer med buss 206 och buss 201 (via Lidingö Centrum till Ropsten tunnelbanestation).

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer, LMV
1102

Förening
Brf Frimuraren 13

Hiss
Ja

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Com hem

Ingår i avgiften
Värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), bredband

Andelstal, avgift
1.35259 %

Andelstal, ägande
1.27147 %

Byggnadssätt

Uppvärmning
Bergvärme

Driftskostnader

El: 4 440 kr/år
Försäkring: 1 084 kr/år
Driftskostnader totalt: 5 524 kr/år
Pris
3 925 000 kr Hbj
Avgift
4 317 kr/mån
Adress
Läroverksvägen 31C,
181 41 Lidingö
Område
Hersby
Storlek
Boarea: 60 Kvm
Baserad på: Enligt föreningen
Antal rum
2 rum och kök
Våning
2
Hiss
Ja
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren