Klassisk och modern villa med 5 sovrum i La Quinta, Marbella med havsutsikt

En attraktiv och modern villa med 4 sovrum suite och gäst-logi med separat ingång, privat pool och trädgård, flera terrasser och underbar havsutsikt.

Denna fastighet byggdes 2006 och ritades av de berömda arkitekterna Baldrich och Tobal, attraktiva Villa "Belle Vue" ligger nära i söderläge inom de lummiga botaniska omgivningar på La Quinta Golf and Country Club och bara en kort promenad från ett 5-stjärnigt lyxhotell.
Beläget i ett av Marbellas mest eftertraktade bostadsområden, denna moderna villa har ett lugnt läge i bergen med utsikt över berömda La Concha bergen, Golf Valley, Puerto Banus med utsikt över Medelhavet och den afrikanska kusten.
Fastigheten har en entré med portugisisk marmor som leder till ett öppet och moderntvardagsrum i "split-nivå med massa ljus och erbjuder fantastisk panoramautsikt från alla håll.
Det nedre vardagsrummet har designer takfönster, kromräcken, olika ljusegenskaper och en stor öppen spis. Till vänster om vardagsrummet ligger ett fullt utrustat SieMatic kök med köksö och med utsikt över matplaten med tillgång till en av de många terrasserna som omger huset och ger huset sol hela dagen.
De 4 sovrummen med badrum ligger även på denna våning, som ligger på båda sidor om vardagsrum och matplats. Det fristående och rymliga gästrummet /Personalrummet med eget badrum ligger i den nedre trädgårdsdelen och har separat ingång.
Det finns ett garage för 3 bilar och 2 individuella tvättstugor lägre nivån, med direkt trappa till entréhallen. Fastigheten har även ett extra utrymme på över 120 kvadratmeter som kan omvandlas till gym och bastu, vinkällare eller ett biljardrum.

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Friköpt - Småhus

Pris
1 595 000 Euro
Område
Marbella - La Quinta
Mikaela Salén
Ansvarig Mäklare

Mikaela Salén