Källängsvägen 83, Näset

Visning

  • Söndag 26/3 12:00 - 12:30
  • Måndag 27/3 17:30 - 18:00

Anmäl er här för önskad visningstid så får ni info om eventuella v.i.p visningar och förhandsbud.

Välkommen till denna moderna och fint renoverade 3:a med balkong i söderläge. Öppet kök i anslutning till vardagsrum som rymmer såväl matplats som soffgrupp. Skyddad balkong med markis och infravärme. 2 ordentliga sovrum, modernt badrum som stambytts 2016. Gott om förvaringsmöjligheter. Föreningen Brf Kaninen har trevliga utemiljöer för boende med access till uteplats med grillar, träningsrum och gästrum att hyra för övernattande gäster. Parkering och garage, separat kö.Här bor man med perfekt läge alldeles intill grönskan och skogen. Mataffär, kvarterskrog, cafe mm endast ett stenkast bort. Flertalet förskolor/skolor finns på nära håll. Busshållplats med förbindelser till bl.a. Ropstens tunnelbanestation.

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med målade väggar, mörkt klinkergolv och garderob. Inre hallen har inbyggda garderober längs väggen. 

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD
Praktisk klädkammare/förråd med hyllplan och stång. Nuvarande ägare har även skapat en praktisk, mindre arbetsplats i detta utrymme.

KÖK

Modernt kök (Ikea) från 2020 som smakfullt inretts i svart med mörk komposit för bänkskiva och stänkskydd. Ekparkett, målade väggar och svart skena med spotlight-belysning. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, micro, ugn, spishäll, fläkt samt integrerad kyl och frys. 

VARDAGSRUM

Via stor öppning från köket nås vardagsrummet med stora fönsterpartier och utgång till skyddad balkong med fint söderläge. Den mysiga balkongen rymmer möblemang och har markis och infravärme. Tack vare vardagsrummets generösa yta ryms här såväl matplats som soffgrupp. Målade väggar och ekparkett. 

SOVRUM 1

Sovrum med ekparkett, målade väggar och fönster med utsikt mot  den grönskande omgivningen.

SOVRUM 2

Sovrum med ekparkett, målade väggar och garderober längs vägg.

BADRUM 

Modernt badrum som stambyttes 2016. Befintliga väggar och golv har därefter behandlats med micro-cement och nuvarande ägare har även satt in badkar med vägg, dusch, kommod, spegelskåp med belysning och wc. Handdukstork (sen tidigare).

Renoveringar

Nuvarande ägare har under 2020 låtit utföra följande renoveringar;

- Ommålning av alla väggar och tak. 

- Garderober i yttre hall.

- Nya golv förutom hallgolv. 

- Strömbrytare och jordade uttag.

- Nytt kök.

- Badrum- lagt microcement på befintliga väggar och golv. Wc, kommod, skåp, dusch, badkar och badkarsvägg. 

Bostadsrättsföreningen

Fastigheten bebyggdes 1960 och består av 2 flerbostadshus. Föreningen upplåter 58 lägenheter med bostadsrätt och har 38 parkeringsplatser och 16 garage med separat kölista till dessa.

Föreningen har låtit bygga en mycket trevlig och rejäl grillplats med grillar. Trevligt arrangerat med växter och krukor runt trädäck och berg. Cykelrum, tvättstuga, träningsrum med spinning, skivstång och vikter finns att nyttja samt möjlighet att hyra ett gästrum (med sängplatser för upp till 4 pers) med wc och dusch. Kostnad 150 kr/natt.

Fastigheten stambyttes 2016 och samtliga badrum renoverades samtidigt. Föreningen har även installerat laddstolpar samt dragit in 3-fas till alla lägenheter.

En gång varje vår och varje höst har föreningen gemensamma städdagar då alla medlemmar hjälps åt att hålla efter i och omkring fastigheterna. Dagarna skapar fin gemenskap och avrundas med en lättare måltid tillsammans.

Området

Välkommen till Näset som är ett mycket centralt och populärt område på Lidingö. Här finns både närheten till grönskan som pulkabackar, skidspår, promenadstråk-samt löparspår som närheten till Stockholms City. Det finns bra busskommunikationer som bl.a. direktbuss till Ropsten tunnelbanestation.

På Näsets Torg finns bl.a mataffär, Näsets Krog och café Vattenverket och i området finns även skolor, förskola, lek- och aktivitetspark samt golfbana.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
43

Lägenhetsnummer, LMV
1201

Förening
Brf Kaninen

Hiss
Nej

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Fastigheten har bredband från Telenor och digital-TV från Com Hem varav deras grundutbud ingår i avgiften

Ingår i avgiften
Värme, vatten, bredband och digital-tv.

Andelstal, avgift
1.80475 %

Andelstal, ägande
1.79991 %

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Driftskostnader

El: 3 500 kr/år
Försäkring: 3 500 kr/år
Driftskostnader totalt: 7 000 kr/år
Pris
3 950 000 kr Hbj
Avgift
4 177 kr/mån
Adress
Källängsvägen 83,
181 44 Lidingö
Område
Näset
Storlek
Boarea: 73 Kvm
Baserad på: Enligt mäklarbild
Antal rum
3 rum och kök
Våning
2 av 3
Hiss
Nej
Byggnadsår
1960
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren