Källängsvägen 45, Näset

Välkommen till denna smakfullt och funktionellt inredda lägenhet med stor, inglasad balkong intill grönskande omgivning och fint sydvästläge. Öppet och ljust vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matgrupp. Mindre sovrum med garderober och fönster med mörkläggningspersienn. Arbetskök med intilliggande badrum. Genomgående fint skick med parkettgolv. Säkerhetsdörr och stambytt fastighet. Här finns både närheten till Stockholm City samt till vacker natur med bl.a. löparspår, golfbana och utegym med hinderbana. Skola, förskola, mataffär, restaurang, frisör och kommunikationer (busshållsplats ca 30 m bort) finns även i närheten.

Rumsbeskrivning

HALL

Hall med skjutdörrsgarderob.

KÖK

Arbetskök som inretts i vitt med grå arbetsbänk och vitkaklad vägg. Maskinell utrustning som består av integrerad kyl/ frys, spishäll med ugn (Ikea), fläkt, microugn (Ikea) samt diskmaskin (Ikea). Slät vitmålad vägg med hyllplan. 

BADRUM

Modernt badrum med mörkt klinkergolv med värme och vitkaklade väggar. Badkar med duschmunstycke och vikbar glasvägg. Handdukstork, hänganordning för handdukar, wc samt handfat med spegelskåp ovan. 

VARDAGSRUM

Ljust och rymligt vardagsrum som tack vare sin generösa yta rymmer såväl soffgrupp som matgrupp. Parkettgolv, släta målade väggar, garderober och stora fönsterpartier med utgång till rymlig, inglasad balkong i fint sydvästläge. Balkongen är möblerbar och har även utrustats med trätrall, infravärme och infällbara glaspartier. 

SOVRUM

Mindre sovrum med garderober och fönster med inbyggd mörkläggningspersienn. 

Övriga utrymmen

Det finns två källarförråd varav ett matkällarförråd. 

Bostadsrättsföreningen

Brf Igelkotten består av ett flerbostadshus med 42 bostadsrätter med adress Källängsvägen 39-47. 

Föreningens gemensamma utrymmen är tvättstugan som ligger mellan nr 45 och nr 47. Den maskinella utrustningen i tvättstugan består av 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare, torkskåp, mangel och strykrum. Föreningen har även cykel och barnvagnsrum.

Föreningen har 18 garageplatser och ett mc-garage. Kö. Övrigt fri parkering på gatan.

Föreningen har bl.a. dragit in fiber 2011, stambyte 2011, renovering av balkonger 2005 samt omläggning av tak, ommälning av fönster och ny värmeväxlare 2014. Takbyte 2016 samt fasadrenovering (omputsad) 2017.

Stabil förening med god ekonomi, avgiften sänktes nyligen. 

 

Området

Välkommen till Näset som är ett mycket centralt och populärt område på Lidingö. Här finns både närheten till grönskan som fina promenadstråk-samt löparspår som närheten till Stockholms City. Det finns bra busskommunikationer (ca 15 minuter till Stockholm City) som bl.a. direktbuss till Ropsten tunnelbanestation. Busshållsplatsen är belägen intill huset, ca 30 m ifrån.

På Näsets Torg finns bl.a mataffär, frisör och restaurang och i området finns även skolor, förskola, lekpark, golfbana, löparspår och utegym med hinderbana.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Förening
Brf Igelkotten

Hiss
Nej

Pantsatt
Ja

Ingår i avgiften
värme, vatten, kabel-tv, bredband

Driftskostnader

El: 2 964 kr/år
Försäkring: 2 520 kr/år
Driftskostnader totalt: 5 484 kr/år
Pris
2 575 000 kr Hbj
Avgift
2 052 kr/mån
Adress
Källängsvägen 45,
181 44 Lidingö
Område
Näset
Storlek
Boarea: 40 Kvm
Baserad på: Enligt mätbevis
Antal rum
1.5 rum och kök
Hiss
Nej
Byggnadsår
1959
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren