Islinge Hamnväg 11, Torsvik

Visning

  • Söndag 21/4 14:30 - 15:00

Anmäl er här för önskad visningstid så får ni info om eventuella v.i.p visningar och förhandsbud.

Varmt välkomna på visning söndag 21 april, kl 14:30-15:00! Charmig 4:a, belägen i centrala Torsvik, endast ett stenkast från Lidingöbron och Norra Djurgårdsstan. Perfekt för de som uppskattar Lidingös stillhet och närheten till stan. Med ostört läge högst upp i huset erbjuder lägenheten generösa och representativa sällskapsytor med vackra detaljer som fiskbensparkett i original, elegant öppen spis och burspråk vilket skapar ett vackert ljusinsläpp. De två sovrummen är utrustade med rymliga garderober och med fönster med utsikt över föreningens skyddade tomt. Mellan sovrummen ligger badrummet. Köket är byggt i vinkel med stora ljusinsläpp, bra arbetsytor och matplats. Hallen är välkomnande med ett sobert stengolv, där även gästtoalett och kapprum återfinns. Den rymliga balkongen, i soligt läge med vy ner mot vattnet och grönska, vetter ut mot föreningens mycket stora och skyddade tomt med uteplatser och murad grill som står till medlemmarnas förfogande. I avgiften ingår parkeringsplats. Det finns även bastu och relaxavdelning i källaren. Föreningen (brf Norrbotten 9) är skuldfri. Läget är svårslaget med närheten till vattnet och grönområdena i Sticklinge såväl som Lidingö Centrum och Torsviks Torg, där mataffär, apotek, frisör, gym, café/koditori och annan service finns tillgänglig inom några få meter. Vid torget passerar alla Lidingös bussar. Och vill man cykla eller gå så erbjuder den nya Lidingöbron en snabb, enkel och vacker väg in till Ropsten och/eller Norra Djurgårdsstan med sitt utbud av kultur, nöjen och restauranger.

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande och karaktäristisk hall med stengolv och ljusa väggar. 

KÖK

Köket är trivsamt placerat i vinkel med gott om förvarings-och arbetsytor och har även plats för matgruppen intill de stora fönsterpartierna. Inredning i vitt och maskinell utrustning som består av kyl, frys, diskmaskin, spis med ugn samt fläkt. Charmiga vikbara dörrar till kapprum och gästwc samt till intilliggande matsal. 

MATSAL & VARDAGSRUM

Den väl tilltagna matsalen har fiskbensparkett, ljusa väggar och stora fönsterpartIer med fönsterbräda i sten. Genom uppförande av vägg kan man skapa ytterligare ett sovrum om så önskas. Den mycket karaktäristiska öppna spisen med kamin bidrar med såväl värme som charm och är centralt placerad som man kan njuta av såväl från matsal som från det stora och ljusa vardagsrummet intill.

Tack vare vardagsrummets generösa yta finns det plats för såväl soffgrupp som övrigt möblemang och det fina burspråket med sina stora fönsterpartier och stenskiva förstärker såväl ljuset som charmen i denna härliga sällskapsdel. Utgång till balkong med soligt läge och vy ner mot vatten och Lidingöbron. Balkongen är utrustad med markis och har även utsikt över föreningens stora tomt med bl.a gräsmatta och uteplats med murad grill.

SOVRUM

Stort sovrum med skjutdörrs-garderob längs ena väggen och fönster.

SOVRUM

Sovrum med skjutdörrs-garderob och fönster. 

BADRUM

Mellan sovrummen finns badrummet som har inretts med kaklade, målade väggar och klinkergolv. Badkar, kommod och spegelskåp. 

GÄSTWC & KAPPRUM

Från hall och kök nås kapprum med hatthylla och access till gästwc.

Bostadsrättsföreningen

Brf Norrbotten 9 är en skuldfri förening och består av ett flerbostadshus som byggdes 1951. Det finns 14 bostadsrätter samt 1 lägenhet med hyresrätt. Föreningen har 1 garage samt parkeringsplatser.

Gemensamma utrymmen som cykelförråd, källarförråd, tvättstuga samt bastu med duschrum intill. Föreningen har en stor och skyddad tomt med bl.a. gräsmatta och fina uteplatser varav en med grill. 

Området

Här bor man endast ett stenkast från vårdcentral, tandläkare och Torsviks Torg där bl.a. mataffär, Gateau, apotek, hårfrisör, gym och butiker finns. I närheten ligger även Millesgården med restaurang och Foresta hotell. 

Busshållplats till Lidingö Centrum samt till Ropstens tunnelbanestation. Bussarna går här mycket tätt då nästan alla bussar till/från Ropsten stannar vid Torsviks Torg (en hållplats från Ropsten och två till Lidingö Centrum).

Vill man cykla eller gå så erbjuder den nya Lidingöbron en snabb, enkel och vacker väg in till Ropsten och/eller Norra Djurgårdsstan med sitt utbud av kultur, nöjen och restauranger.

 

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
00010

Förening
Brf Norrbotten 9

Hiss
Nej

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Telia

Ingår i avgiften
Värme, vatten och parkeringsplats. Obligatoriskt tillägg för fiber/internet tillkommer om 299 kr/mån.

Andelstal, avgift
9.17 %

Andelstal, ägande
11.47000 %

Pris
7 475 000 kr Hbj
Avgift
3 986 kr/mån
Adress
Islinge Hamnväg 11,
181 50 Lidingö
Område
Torsvik
Storlek
Boarea: 102 Kvm
Baserad på: Enligt mäklarbild
Antal rum
4 rum och kök
Hiss
Nej
Byggnadsår
1951
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren