Illerbacken 5, Näset

Visning

  • Torsdag 1/6 17:30 - 18:00
  • Söndag 4/6 13:00 - 13:30

Anmäl er här för önskad visningstid så får ni info om eventuella v.i.p visningar och förhandsbud.

Rymlig, välplanerad och nyrenoverad lägenhet om 60 kvm i toppskick med stor södervänd balkong mot grönska. Modernt stambytt badrum, genomgående parkettgolv och kolmårdsmarmor i hall. Platsbyggda garderober samt nytt kök från Puustelli. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong och stort sovrum med platsbyggd skjutdörrs-garderob. P-plats med laddning finns om önskas. Hiss. Lägenheten ligger insynsskyddat med lugnt läge högst upp på Näset. Nybildad bostadsrättsförening som med sina tre hus har som mål att bli Näsets bästa brf med planer att renovera parkeringsplatser, måla fasader, skapa trädgårdsrum mm. Här bor man i direkt anslutning till Grönsta naturvårdsområde, bekvämt och centralt med närheten till bl.a busskommunikationer, förskola och skola samt Näsets Torg där bl.a restauranger och matbutik finns.

Rumsbeskrivningen

HALL

Välkomnande hall med tapet från Midbec, nylagd kolmårdsmarmor och parkettgolv. Hallen rymmer plats för såväl avhängning av ytterkläder som möblemang. Den inre hallen har platsbyggda garderober från Pustelli som utrustats med hyllplan, stång och plats för städutrustning.

DUSCHRUM

Modernt och smakfullt inrett badrum som renoverats i samband med stambytet. Klinkergolv med värme och vitkaklade väggar. Wc, kommod med spegel och belysning samt handdukstork. Dusch med infällbara glasdörrar och ny kombinerad tvättmaskin och torktumlare (2 in 1, LG).

VARDAGSRUM

Charmigt och insynsskyddat vardagsrum med behandlat parkettgolv och släta målade väggar. Stort fönsterparti och utgång till stor södervänd balkong med grönskande omgivning. 

KÖK

Köket har inredning från Pustelli och arbetsbänk med hållbar bänkskiva i kompositsten. Dimbar spotlightbelysning över bänk och maskinell utrustning som spishäll, fläkt, ugn, integrerad diskmaskin (Siemens) samt kyl med frys (Samsung). Detta trivsamma kök har gott om plats för matgrupp och möblemang.

SOVRUM

Rymligt sovrum med platsbyggd garderob samt inbyggd garderob. 

Renoveringar

Denna fina lägenhet renoverades under 2022 och har bl.a. nylagd kolmårdsmarmor i hall, halltapet från Midbec och nya garderobslösningar i hall och sovrum från Pustelli.

Nytt kök från Pustelli med hållbar bänkskiva i komposit. Nya maskiner 2022. 

Nya golv i hela lägenheten förutom i vardagsrum där man tagit fram ursprungsgolv och behandlat med mattlack.

Bostadsrättsföreningen

Högst upp på Näset ligger Brf Illern som är en nybildad brf med god ekonomi och har som mål att bli Näsets bästa brf.

Föreningen består av tre fastigheter om totalt 78 lägenheter.

Under 2022 har stammar bytts i hus 1 och 5 och i närmaste plan ligger att byta fönster, skapa trädgårdsrum, installera ny sopstation med sopsortering, installera fiber, renovera parkeringsplats, måla fasader mm.

Föreningen har parkeringsplatser och p-plats med laddning finns om önskas. 

Gemensam tvättstuga, cykel-och källarförråd. Ett källarförråd finns att tillgå för denna lägenhet.

Husen ligger i direkt anslutning till Grönsta naturvårdsområde och en kort promenad från Askrikefjärden. Även närheten till bl.a busskommunikationer, förskola, skola och Näsets Torg där bl.a restauranger och matbutik finns.

Området

Välkommen till Näset som är ett mycket centralt och populärt område på Lidingö. Här finns både närheten till grönskan som pulkabackar, skidspår, promenadstråk-samt löparspår som närheten till Stockholms City. Det finns bra busskommunikationer som bl.a. direktbuss till Ropsten tunnelbanestation.

På Näsets Torg finns bl.a mataffär, Näsets Krog och café Vattenverket och i området finns även skolor, förskola, lek- och aktivitetspark samt golfbana.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
58

Förening
Brf Illern 1

Hiss
Ja

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Tele 2

Ingår i avgiften
Värme, vatten

Andelstal, avgift
1,74 %

Andelstal, ägande
1,25100 %

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Driftskostnader

El: 1 650 kr/år
Försäkring: 2 815 kr/år
Driftskostnader totalt: 4 465 kr/år
Bostadsrättens nettoskuldsättning kommer redovisas inom kort -inväntar årsredovisning.
Pris
3 600 000 kr Hbj
Avgift
3 298 kr/mån
Adress
Illerbacken 5,
181 45 Lidingö
Område
Näset
Storlek
Boarea: 60 Kvm
Baserad på: Enligt mätbevis
Antal rum
2 rum och kök
Våning
Vån 1 (1 tr)
Hiss
Ja
Byggnadsår
1959
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren