Idunavägen 14 A, Skärsätra/Mölna

Magnifikt 60-tal - ett underbart hus, varsamt och smakfullt renoverat och uppdaterat, med karaktären väl bevarad. Högt beläget på Idunaklippan ovanför Skärsätra/Mölna med utsikt över vattnet - Stockholms Inlopp och Fjäderholmarna. En elegant villa i mkt gott skick. Ägandeform Bostadsrätt i obelånad förening. Perfekt planlösning centralt på Lidingö - måste ses!

Planlösning

Idunavägen 14 A

En underbar Brf villa med alla kvalitéer i bästa läge. Idunavägen 14 A delar gavel med en villa på Idunavägen 14 B och delar tomten/fastigheten Transformatorn 10. I Bostadsrättsföreningen ingår också fastigheten Transformatorn 15 med två fina bostäder. Orsaken till att dessa fyra fina bostäder ägs via Brf är att tomterna är mkt stora, men Lidingö Stad har inte accepterat klyvning/delning av fastigheterna. Föreningen är obelånad.

Entréplan

Fantastiskt socialt våningsplan med kök, matplats, sällskapsdel med öppen spis & bibliotek i öppen planlösning. Ytterligare ett arbetsrum/bibliotek/gästrum i etage. Entré med platsbyggd klädförvaring och klädkammare, gästtoalett. Stora glaspartier mot trädgården och terrassen i skiffer varifrån man har utsikt mot Stockholms Inlopp och Fjäderholmarna.

Övre plan

Familjen privata domäner med tre sovrum (möjligt skapa ett fjärde). Samtliga rum har utsikt mot vattnet - Stockholms Inlopp och Fjäderholmarna, samt utgång till En balkong som sträcker sin längs hela husets fasad/långsida.

Trevligt allrum/TV-rum med platsbyggda bok/TV- hyllor. Master Bedroom avdelning med härligt Badrum en suit, platsbyggd förvaring och öppen spis. Ytterligare två sovrum och ett badrum med badkar.

Källare

Inredd källare i toppskick, separat entré med större hall, WC med Dusch. Stort Allrum/Biorum och en Bastu med Relax-yta. Fin Tvättstuga/Teknikrum.

Brf Transformatorn 10

Föreningen är obelånad och denna bostad är Lgh nr 1 med Andelstal om 25,35 % och månadsavgift om 1 352 kr. Bostadsrättsinnehavaren svarar själv för hushållsel, vatten, avfall/sophantering, snöröjning och internet access. Mark/trädgård är upplåten till respektive bostad. Föreningen kommer över tid att bestå av fem lägenheter, idag tre, den fjärde under produktion och en mindre femte planerad.

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadssätt

Uppvärmning
Bergvärme

Pris
15 950 000 kr
Adress
Idunavägen 14 A,
181 61 Lidingö
Område
Skärsätra/Mölna
Storlek
Boarea: 198 Kvm
Baserad på: Enligt föreningen Biarea: 55 Kvm
Baserad på: Enligt ritning
Antal rum
7 rum och kök
Byggnadsår
1961
Fredrik Brunlid
Ansvarig Mäklare

Fredrik Brunlid