Hövdingevägen 4B, Brevik

Välkommen till Villa Hövdingen. Endast en bostad kvar i de Nyproducerade utsökta parvillorna i Breviks vackraste villakvarter. Med stora arkitektoniska kvalitéer, erbjuds här ett okomplicerat boende i obelånad Brf. Högsta boendekvalité i klassiska villakvarter med närhet till Breviks båthamn, idrottsplats, pulkabacke, butiker och Lidingöbanan i Breviks centrum.

Brf Linet 18

Brf Linet är ett projekt där välrenomerade RESONA, i samarbete med Belatchew arkitekter uppför två utsökta Parvillor i Breviks vackraste villakvarter. Här erbjuds ett bekvämt och bekymmersfritt boende av högsta kvalité i obelånad Bostadsrättsförening (Brf Linet 18).

De moderna villorna i två plan, har av arkitekten begåvats med klassiska drag och smälter på ett naturligt sätt in i kvarteret och omgivningen. Villorna, "Hövdingen" & "Drabanten" (den ena med adress och infart från Hövdingevägen, och den andra från Drabantvägen) erbjuder 4 moderna bostäder om 140 kvm.

Mkt låga driftskostnader, ingen fastighetsskatt, inga lagfarts- eller pantbrevskostnader är tydliga fördelar med obelånad Bostadsrättsförening.

Planlösning

Entréplan

Luftig hall med öppet trapphus till 2:a våningen. Toalett med dusch och rymlig fullt utrustad tvättstuga med groventré. Generös öppen planlösning med vardagsrum, matsalsdel och kök i ett sammanhang. Tre dubbeldörrar i glas med utgång till trädgården och en stor stensatt terass längs hela huset. Ett arbetsrum/gästrum/sovrum med fönster åt både gavel och entrésidan. Kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens, blandare från Tapwell.

Plan 2

Trappan och det öppna trapphuset mynnar i en social del/allrum. Full takhöjd till nock i de "dubbelbrutna" taken ger en extra dimension till plan 2 och intressanta takvinklar i de olika rummen. Tre sovrum samtliga med fransk balkong. Stort badrum med dubbelhandfat och badkar/dusch samt klädkammare.

Exteriört

Till varje bostad hör upplåten mark, och därmed en egen yteffektiv och lättskött tomt med stor stensatt terrass/uteplats längs med hela huset. Till varje hushåll finns två parkeringsplatser med laddstolpe och ett förråd.

 

 

 

 

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Fiber

Byggnadssätt

Uppvärmning
Värmepump

Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Fönster
3-glas

Driftskostnader

Vatten/Avlopp: 4 500 kr/år
Driftskostnader totalt: 4 500 kr/år
Pris
11 900 000 kr Fast Pris
Adress
Hövdingevägen 4B,
181 62 Lidingö
Område
Brevik
Storlek
Boarea: 140 Kvm
Baserad på: Enligt ekonomisk plan
Antal rum
6 rum och kök
Byggnadsår
2019-2020
Byggnadsår kommentar
Nyproduktion
Fredrik Brunlid
Ansvarig Mäklare

Fredrik Brunlid