Herserudsvägen 2C, Torsvik

Visning

  • Söndag 4/6 14:00 - 14:45   Välkommen på visning, gör gärna visningsanmälan

Anmäl er här för önskad visningstid så får ni info om eventuella v.i.p visningar och förhandsbud.

Välkommen till denna välplanerade och renoverade 3:a om 77,2 kvm med ett mycket bra läge nära bron. Rymlig och välkomnande hall med gott om förvaring. Två möjliga sovrum. Ljust och lättmöblerat sällskapsrum med utgång till inglasad balkong i söder med sjöglimt. Modernt kök med trevlig köksö. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående vitlaserad ekparkett i övriga rum. Fönster åt två håll som ger mycket ljus åt hela lägenheten. En förening med god ekonomi. Närhet till mataffärer, skolor, kommunikation och till promenadstråk längs med vattnet. Endast 3 min med buss till Ropsten. Fastigheten är byggd år 1955. Ett toppenläge!

Föreningen

Föreningen äger och förvaltar Norrbotten med adress Herserudsvägen 2 A-D. Föreningen består av ett flerfamiljshus med tre våningar. Här finns 24 lägenheter, varav 23 upplåtna med bostadsrätt och en hyresrätt samt fem lokaler. Föreningen har en stabil ekonomi med låg belåningsgrad. Avgiften höjden med tio procent i januari 2023. Föreningen tillåter delat ägande.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd på gården, bastu/dusch, källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum, kall- och varmmangel. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett litet källarförråd (matkällare).

Planlösning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning för ytterkläder. Vita väggar samt vitlaserad ekparkett. Infälld belysning i tak. Garderober med skjutdörrar i den inre delen av hallen.

BADRUM
Helkaklade väggar samt klinker på golv med golvvärme (el). Dubbla handfat i komod. Dusch med glasvägg. Toalett. Tvättmaskin och torktumlare. Förvaring. Två fönster. Infälld belysning i tak.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med flertalet garderober. Vita väggar samt vitlaserad ekparkett.

SÄLLSKAPSRUM
Ljust och rymligt sällskapsrum. Lättmöblerat. Vita väggar och vitlaserad ekparkett. Infälld belysning i tak. Utgång till solig, inglasad balkong i söderläge med sjöglimt.

KÖK
Ljust och modernt kök med vita köksluckor samt bänkskiva i sten. Vita väggar samt vitlaserad ekparkett. Inbyggd belysning i tak. Gott om förvaring och arbetsytor. Kyl och frys. Diskmaskin. Induktionshäll/fläkt. Ugn och mikro. Inbyggd kaffemaskin. Vinkyl. Nybyggd köksö med plats för barstolar.

SOVRUM 2 - MATSAL
Detta rum används i dag som matsal. Ljust och rymligt rum med vita väggar och vitlaserad ekparkett samt platsbyggda garderober. Kan med fördel användas som sovrum.

Garage och parkering

Föreningen tillhandahåller 8 parkeringsplatser till en kostnad om 150 kr/månad samt tre garageplatser till en kostnad om 500-600 kr/månad beroende på läget. Separat kö till samtliga platser.

Renoveringar och förbättringar

Oktober år 2022

Alla väggar i lägenheten målades om.
Stora sovrummet förses med garderober.
Ny köksö i köket.

TV och bredband

Fiber via gruppavtal med Telia. Obligatorisk avgift om 259 kr/månad. Inkluderat i angiven månadsavgift.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
18

Lägenhetsnummer, LMV
1202

Förening
Bostadsrättsföreningen Norrbotten

Hiss
Nej

Energiprestanda
158 kWh/kvm och år

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Fiber via Telia (gruppavtal)

känd avgiftsförändring
Inga i nuläget

Ingår i avgiften
Vatten och bredband/fiber

Ingår ej i avgiften
Fjärrvärme, hushållsel och försäkring

Andelstal, ägande
4.33470 %

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Driftskostnader

Värme: 5 000 kr/år
El: 7 500 kr/år
Driftskostnader totalt: 12 500 kr/år
Pris
4 950 000 kr /Hbj
Avgift
3 100 kr/mån
Adress
Herserudsvägen 2C,
181 50 Lidingö
Område
Torsvik
Storlek
Boarea: 77.2 Kvm
Baserad på: Enligt mäklarbild
Antal rum
3 rum och kök
Våning
3/3
Hiss
Nej
Byggnadsår
1955
Yuri Gadelius
Ansvarig Mäklare

Yuri Gadelius