Gavelvägen 2, Bergsätra

Visning

  • Torsdag 1/6 18:30 - 19:00
  • Söndag 4/6 12:00 - 12:30

Anmäl er här för önskad visningstid så får ni info om eventuella v.i.p visningar och förhandsbud.

I äldre villakvarter ligger denna välplanerade och smakfullt inredda gavel 3:a med ny-inglasad balkong med viss vattenkontakt. Generösa sällskapsytor och kök och vardagsrum med utsikt över den trivsamma omgivningen. 2 sovrum varav ett med skjutdörrs-garderob. Ytterligare sovrum kan skapas. Klädkammare. Badrum som utrustats med tvättmaskin och torktumlare. Med både hiss, garage, inglasad balkong och fin innergård passar detta boende både barnfamiljen och den äldre som önskar ett bekvämt alternativ till villan.

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna trivsamma gavel-3:a (kan enkelt byggas om till 4:a eller 5:a) belägen i Bergsätra på södra Lidingö med gångavstånd till både Lidingöbanan och buss. Det putsade, vita huset byggdes 2004 av JM i stram, modern stil.

Närområdet består av både villor och större fastigheter och upplevs mycket lummigt och grönt. Utanför lägenheten finns lekplatser och innergård. Till Kottlasjön med badmöjligheter från strand och klippa är det gångavstånd liksom ner till vattnet vid Stockholms inlopp. Skola och daghem finns i Skärsätra intill och till stora livsmedelsaffärer kör man till på några minuter. Entrén är bekväm utan trappsteg och det finns en stor hiss i huset. 

HALL

Välkomnande hall med garderober.

GÄSTWC

Gästwc med handfat och spegelskåp. Klinkergolv och mosaik-klädda väggar. 

KÖK OCH VARDAGSRUM

Sällskapsdelen består av vardagsrum och kök i öppen planlösning varav köket är trivsamt placerat med utsikt mot innergården och med matplats intill fönster. Inredning i vitt med spotlight-belysning under skåp, vitkaklad vägg, bänkskiva i trä och maskinell utrustning som består av kyl/frys (Cylinda), fläkt (Franke), spishäll med ugn (Electrolux), microugn (Cylinda), vinkyl (Candy) och diskmaskin (Cylinda).

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier, fina elementskydd och gott om plats för möblemang som matbord, soffa, bord och fåtöljer. Parkettgolv och vitmålade väggar. Från vardagsrummet nås ny-inglasad balkong med insynsskydd och plats för möblemang. Utsikt med viss vattenkontakt. 

SOVRUM 1

Stort sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Fönster åt två väderstreck och skjutdörrs-garderob längs ena väggen.

BADRUM 

Rymligt, kaklat badrum med klinkergolv med värme. Wc, kommod, handdukstork och dusch. Tvättmaskin (Miele) och torktumlare (Siemens, 2017) under praktisk arbetsbänk med överskåp.

KLÄDKAMMARE

Klädkammare med skjutdörrs-garderob. 

SOVRUM 2/ ARBETSRUM

Sovrum/arbetsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Skjutdörrar framför platsbyggd bokhylla längs ena väggen. 

 

Parkering

Det finns garageplatser som kostar 1000 kr/månad. Föreningen har även parkeringsplatser med eluttag som kostar 350 kr/månad. Gästparkering finns.

Övriga utrymmen

Det finns ett stort förråd på samma våningsplan som lägenheten. Soprum och grovsoprum samt separata cykelrum.  

Bostadsrättsföreningen

Brf Berguven består av 2 flerbostadshus med 36 lägenheter och en fin innergård mellan husen.Läs gärna mer på föreningens hemsida på www.brfberguven.se

Området

Omtyckt område nära naturvårdsområde och Kottlasjön. Promenadavstånd till både buss och Lidingöbanan.Lekplatser, skola, fotbollsplaner med konstgräs och affär finns i närområdet och de vackra omgivningarna inbjuder till bl.a. promenader, löpning, bad och skridskoåkning.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
00722

Förening
Brf Berguven

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Fiber

Ingår i avgiften
Värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), bredband

Andelstal, ägande
3.61855 %

Byggnadssätt

Uppvärmning
Bergvärme med fjärrvärme som spets.

Driftskostnader

El: 20 370 kr/år
Driftskostnader totalt: 20 370 kr/år
Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.
Pris
7 900 000 kr Hbj
Avgift
7 593 kr/mån
Adress
Gavelvägen 2,
181 61 Lidingö
Område
Bergsätra
Storlek
Boarea: 120 Kvm
Baserad på: Enligt föreningen
Antal rum
3 rum och kök
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren