Drabantvägen 3B, Brevik

I Breviks vackraste villakvarter uppför RESONA i samarbete med Belatchew arkitekter, två utsökta parvillor av högsta kvalité och utförande. Här erbjuds ett enkelt och bekvämt boende i obelånad Brf. Uppförandet av villorna Drabanten och Hövdingen är påbörjat och inflyttning kommer att ske andra kvartalet 2020. Här bor man modernt i klassiska villakvarter med närhet till Breviks båthamn, idrottsplats, pulkabacke, butiker och Lidingöbanan i Breviks centrum. Drabantvägen 3B är den östra bostaden i Villa Drabanten. För privata visningar på Gadelius kontor, kontakta ansvarig mäklare. Bostäderna i Drabanten och Hövdingen säljs till fast pris enl. principen först till kvarn. Alla bilder är illustrationer och verkligheten kan komma att avvika.

Brf Linet 18

Brf Linet är ett projekt där välrenomerade RESONA, i samarbete med Belatchew arkitekter uppför två utsökta Parvillor i Breviks vackraste villakvarter. Här erbjuds ett bekvämt och bekymmersfritt boende av högsta kvalité i obelånad Bostadsrättsförening (Brf Linet 18).

De moderna villorna i två plan, har av arkitekten begåvats med klassiska drag och smälter på ett naturligt sätt in i kvarteret och omgivningen. Villorna, "Hövdingen" & "Drabanten" (den ena med adress och infart från Hövdingevägen, och den andra från Drabantvägen) erbjuder 4 moderna bostäder om 140 kvm.

Mkt låga driftskostnader, ingen fastighetsskatt, inga lagfarts- eller pantbrevskostnader är tydliga fördelar med obelånad Bostadsrättsförening.

Planlösning

Entréplan

Luftig hall med öppet trapphus till 2:a våningen. Toalett med dusch och rymlig fullt utrustad tvättstuga med groventré. Generös öppen planlösning med vardagsrum, matsalsdel och kök i ett sammanhang. Tre dubbeldörrar i glas med utgång till trädgården och en stor stensatt terass längs hela huset. Ett arbetsrum/gästrum/sovrum med fönster åt både gavel och entrésidan. Kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens, blandare från Tapwell.

Plan 2

Trappan och det öppna trapphuset mynnar i en social del/allrum. Full takhöjd till nock i de "dubbelbrutna" taken ger en extra dimension till plan 2 och intressanta takvinklar i de olika rummen. Tre sovrum samtliga med fransk balkong. Stort badrum med dubbelhandfat och badkar/dusch samt klädkammare.

Exteriört

Till varje bostad hör upplåten mark, och därmed en egen yteffektiv och lättskött tomt med stor stensatt terrass/uteplats längs med hela huset. Till varje hushåll finns två parkeringsplatser med laddstolpe och ett förråd.

 

 

 

 

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Fiber

Byggnadssätt

Uppvärmning
Värmepump

Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Fönster
3-glas

Driftskostnader

Vatten/Avlopp: 4 500 kr/år
Driftskostnader totalt: 4 500 kr/år
Pris
11 900 000 kr Fast Pris
Adress
Drabantvägen 3B,
181 62 Lidingö
Område
Brevik
Storlek
Boarea: 140 Kvm
Baserad på: Enligt ekonomisk plan
Antal rum
6 rum och kök
Byggnadsår
2019-2020
Byggnadsår kommentar
Nyproduktion
Fredrik Brunlid
Ansvarig Mäklare

Fredrik Brunlid