Denna fastighet är del av nytt villaområde i Estepona

Denna fastighet är del av nytt villaområde i Estepona. Helt nutt bostadsområde av moderna och hög kvalitets villor i utmärkt läge i Estepona, bara 200 meter från stranden och med privata trädgårdar, pool och havsutsikt .

Denna villa med 3 sovrum och 3 badrum till salu ligger endast 200 meter från stranden i ett helt nytt bostadsområde i det mest exklusiva området i Estepona, endast 20 minuter från Puerto Banus, Marbella. Beläget på en sluttning i syd / sydvästläge, är det avsett att dra nytta av en imponerande utsikt över havet mot Gibraltar-sund och Afrika. Den lyxiga och rymliga villan erbjuder en modern, väl genomtänkt design och layout, bra faciliteter, liksom de finaste kvaliteterna och högt i tak, varm och kall luftkonditionering, öppen spis, privat garage, trädgård och pool samt vattenåtervinning från regn, solpaneler och många terrasser för att njuta av utomhusliv.
Bottenvåningen består av garage för 2 bilar, en ingång, öppen planlösning vardagsrum / matsal / kök med direkt tillgång till terrass och trädgård, ett förråd, 2 dubbelrum och ett badrum.
På första våningen ligger det största sovrummet svit med klädrum och stor privat terrass. Villorna kommer att ge köparna möjlighet att personifiera kök, badrum, vardagsrum och andra områden om så önskas. Med bara 2 km till centrum av staden, erbjuder detta bostadsområde en verkligt vacker miljö nära Esteponas sandstränder, restauranger, affärer, skolor, idrottsanläggningar och all charm i denna vackra andalusiska kuststad, mindre än en timmes bilresa från Malaga flygplats. Projektet består av två faser av 24 och 28 fristående parhus och villor och deta kommer också att finnas ett privat klubbhus, gym, spa, vinlounge, fritidsområden och conciergetjänster. Stora infrastruktur ger resten av Costa del Sol inom räckhåll. Bra infrastruktur gör att resten av Costa del Sol finns inom enkelt räckhåll.

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Friköpt - Småhus

Pris
983 000 Euro
Område
Estepona - Sunset Bay Village
Mikaela Salén
Ansvarig Mäklare

Mikaela Salén