Brostugevägen 6 C, Dalénum

Nu finns möjligheten att förvärva denna nyproducerade ägarlägenhet, högst upp i huset med båda balkong och stor terrass med strålande vy över vatten med fint och fritt sydvästläge! Garageplats ingår i samfällighets-avgiften. Spännande koncept att välja fritt om du vill bo själv eller hyra ut din lägenhet, köpa privat eller som juridisk person. Mycket trivsam och smakfullt inredd gavel-3:a med öppna sällskapsytor som rymmer såväl soffgrupp som matgrupp. Spröjsade fönster åt två väderstreck och utgång till balkong och längsgående, stor terrass. Stilrent kök, 2 sovrum samt 2 duschrum, varav ett har tvättmaskin och torktumlare. Förvaring med Elfa-inredning. Här bor Ni endast ett stenkast till restauranger, glassbar och båtförbindelser. I närheten finns sköna promenadstråk längs vatten, restauranger, mataffärer, butik, gym och bra kommunikationer som såväl båt in till stan som Lidingöbanan till Ropstens tunnelbanestation.

Rumsbeskrivning

HALL

Hallen har parkettgolv och inbyggd skjutdörrs-garderob med Elfa-inredning. 

DUSCHRUM 

Duschrummet har smakfullt inretts med klinkergolv med komfortel-värme, vitkaklade väggar och spotlight-belysning. Kommod, spegelskåp, wc och dusch med glasvägg. 

SOVRUM 

Sovrummet har parkettgolv, inbyggd skjutdörrs-garderob och spröjsat fönster. Plats för säng och mindre möblemang. 

KÖK

Det öppna köket har stilren inredning med belysning under skåp, vitkaklad vägg och bänkskiva i laminat. Maskinell utrustning som spishäll, inbyggd micro och ugn, integrerad diskmaskin samt kyl/frys (Siemens). Fläkt (Franke). Här finns gott om plats för matbord och stolar med fin vy över det fria läget.

VARDAGSRUM 

Det trivsamma vardagsrummet ligger öppet mot köket och har fönster mot två väderstreck samt utgångar till både balkong och den stora terrassen. Parkettgolv och spröjsade fönster. Denna härliga sällskapsel har strålande utsikt mot vatten och den fria och fina omgivningen intill. Den stora, soliga terrassen är längsgående längs hela fasaden och har en strålande vy ut mot vatten. Här finns gott om plats för möblemang för såväl matgruppen som soffgruppen och övrigt möblemang.

INRE HALL

I passagen till det större sovrummet finns en inre hall med spröjsat fönster och inbyggd skjutdörrs-garderob med Elfa-inredning. 

DUSCHRUM

Rymligt duschrum med klinkergolv med komfortel-värme, vitkaklade väggar och spotlight-belysning. Kommod, spegelskåp, wc. Dusch med glasdörrar samt bänk med skåp ovan och tvättmaskin samt torktumlare undertill (Electrolux),

SOVRUM 

Sovrummet har fantastisk vy mot vatten och direktaccess til lden rymliga terrassen. Parkettgolv och spröjsade fönster åt två väderstreck. 

Garage

Längst ner i huset finns garage varav en garageplats finns att tillgå till denna lägenhet. 

Övriga utrymmen

Längst ner i huset, intill garageplatserna finns förrådsutrymmen varav ett hör till denna lägenhet. 

Samfälligheten

Läs gärna mer på samfällighetens hemsida (https://uppfinnaren-dalenum.smartbrf.se/) information nedan är från samfällighetens hemsida. 

Om ägarlägenheter

Upplåtelseformen ägarlägenheter innebär att du äger din egen bostad. Lägenheten utgör en egen fastighet som du utan annans medgivande kan sälja, pantsätta eller hyra ut. Du kan även äga bostaden som juridisk person. Upplåtelseformen är vanligt förekommande i Europa samt i resten av världen och har funnits i Sverige sedan 2009. I vårt grannland Norge är ägarlägenheter sedan länge JMs huvudsakliga produkt. I Sverige har JM erbjudit ägarlägenheter sedan 2014. JMs första ägarlägenhetsprojekt i Sverige färdigställdes i juni 2016 och ligger i området Dalénum på Lidingö i Stockholms län.

Området

Med en tilltalande bostadsarkitektur har JM byggt lägenheter med fantastiskt centralt läge intill glimrande vatten. Området har fint vuxit fram med spännande arkitektur och harmonisk omgivning som passar stora som små. Lekparker, fina planteringar, promenadstråk längs det glimrande vattnet och bänkar för att slå sig ner och njuta av den rofyllda omgivningen är några av de inslag som man finner i detta trivsamma bostadsområde. Framför lägenheten finns restaurang 450 Gradi, glassbar och båthållplats. I närheten finns Kappsta naturreservat och badstränder bl.a. i Kottla där det även finns fina badklippor och löparspår. Vintertid finns det även möjlighet till skridskoåkning. Stora mataffärer, skola, förskola, bank, gym, café , simhall och restauranger finns även i närområdet.

Från området går det utmärkt att ta båten från Larsbergs Brygga som tar er till bl.a. Nybroplan eller till Nacka Strand. Det går även att åka Lidingöbanan från området till Ropsten tunnelbanestation eller ut till Gåshaga Brygga där skärgårdsbåtar anlägger och restauranger finns.

Allmänt om lägenheten

Fastighetsbeteckning
UPPFINNAREN 58

Boendeform
Friköpt - Lägenhet

Hiss
Ja

Pantsatt
Nej

Tv- internetutbud
Fiber

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Driftskostnader

Samfällighet: 32 520 kr/år
Försäkring: 850 kr/år
Driftskostnader totalt: 33 370 kr/år
Då denna ägarlägenhet är nyproducerad och är ej bebodd finns inga uppgifter om driftskostnad som bl.a. värme, vatten och el som tillkommer.

Servitut

GA1 Gemensamhetsanläggning LIDINGÖ UPPFINNAREN GA:1

GA2 Gemensamhetsanläggning LIDINGÖ UPPFINNAREN GA:2

samfallighet_1 Samfällighet LIDINGÖ UPPFINNAREN S:1

0186-2021/14 - 55 Officialservitut förråd 2021-09-07

Planbestämmelser

Detaljplan: Dalénum,del 1 (2010-02-22)

Pris
11 500 000 kr Hbj
Adress
Brostugevägen 6 C,
181 55 Lidingö
Område
Dalénum
Storlek
Boarea: 85 Kvm
Baserad på: Fastighetsregistret
Antal rum
3 rum och kök
Hiss
Ja
Byggnadsår
2022
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren