Atmosphere - Visby

Fantastiska lägenheter med härlig natur som närmsta granne! 5 min från Visby och 10 min från flygplatsen. Möjligt tillträde i oktober. Välj mellan takterrass eller gräsmatta med utsikt över öppna fält. Tre möjliga sovrum. Genomgående vattenburen golvvärme, platsbyggt italienskt kök från Modulnova, stora glaspartier från Schüco. Läs gärna mer om projektet på projektets hemsida. Länk nedan.

Material

Alla lägenheter har genomgående vackra golv i typiska gotlandsmaterial. Vitmålade väggar och tak med infällda spottar.

Samtliga glaspartier är från Schüco.

Allrum och kök ligger i en öppen och social planlösning med utgång till terrass och uteplats. Vardagsrummet låter sig avgränsas för att skapa ett extra sovrum eller arbetsrum, vilket kan beställas som tillval. Platsbyggt kök från italienska Modulnova i samarbete med MOODS Studio. Köket är genomgående av allra högsta kvalitet med väggskåp i fullhöjd och med tyst stängning. Vitvaror från Siemens.

Badrummet har golv, bröstning och duschvägg i stora 30 x 60-plattor. Utrustningen utgörs av kommod från italienska Modulnova, spegel med belysning, dusch med glasväggar och WC. Takbelysning med infällda spottar och dimmer förstärker badrummets rogivande karaktär. 

Marklägenheterna har en skön uteplats under tak om ca 35 kvm och en egen tomt på sammanlagt ca 150 kvm, dels på baksidan mot fältet, dels på framsidan.

Takvåningarna har Takterrass om ca 81 kvm samt entréterrass om ca 35 kvm.
   

Byggnad

Fastighetsutvecklaren har tillsammans med arkitekterna skapat husmodellen med hög designnivå, hållbarhet, trivsel, barnvänlighet och funktionalitet som främsta ledord. Proportioner, material och utförande är noggrant avvägda för att ge ett trivsamt boende med en helhetsupplevelse såväl inomhus som utomhus. Konstruktionen är gedigen och materialvalen medvetna, vilket skapar ett spännande och exklusivt utseende med hög komfort och lång livslängd. Naturmaterial används för att skapa en känsla av helhet. Övre våningens fasad utgörs av släthyvlad träpanel behandlad med järnvitriol som grånar naturligt och nedre våningens panel är mörkt grå. Trappor och räcken är gjorda i svart pulverlackat stål och glas, som kontrasterar dynamiskt mot träpanelen. Gårdsmiljön planeras med en växtlighet och utemiljöer som harmonierar med boendemiljön.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
1-14

Förening
Brf Hallbros 1

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Fiber

Ingår i avgiften
Parkering

Ingår ej i avgiften
Fiber, hushållsel, uppvärmning, VA, sophämtning.

Andelstal, ägande
7.143 %

Byggnadssätt

Uppvärmning
Frånluftvärmepump

Ventilation
Mekanisk m. värmeåtervinning

Fönster
3-glas

Pris
1 995 000 kr - 2 595 000 kr
Avgift
2 969 kr/mån
Adress
Hallbrosvägen 28A-40B,
622 61 Visby
Storlek
Boarea: 81 Kvm
Baserad på: Enligt ritning
Antal rum
3 rum och kök
Byggnadsår
2018
Johan Holmgren
Ansvarig Mäklare

Johan Holmgren

Fredrik Brunlid
Biträdande Mäklare

Fredrik Brunlid