Budgivning pågår

Agavägen 76, Dalénum

Visning

  • Välkomna att kontakta mäklaren för privat visning.

Välkommen till denna toppmoderna 3:a om 79 kvm med härlig sjöutsikt i populära Dalénum. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stilfull infälld belysning och utgång till stor balkong. Två bra sovrum samt en klädkammare. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hiss och garage i huset. Här bor Ni med närhet till vattnet, matbutiker, apotek, gym, restauranger och härliga promenadstråk längs med vattnet i Kappsta och Långängens naturreservat. Bra kommunikationer med pendelbåten till Stockholm samt Lidingöbanan som tar Er smidigt till Ropsten.

Planlösning

HALL
Välkomnande rymlig hall med garderober längs med ena väggen. Praktiska skjutdörrar till dessa. Vita väggar och grått klinker.

BADRUM - TVÄTTRUM
Ett mycket smakfullt helkaklat badrum som rymmer dusch med glasdörrar, toalett, handfat/kommod med spegelskåp över samt handdukstork bredvid. Praktiskt med tvättmaskin och torktumlare. Över dessa ligger det en vit bänkskiva för klädvård samt avlastningsyta. Vita skåp över med plats för linne. Infälld belysning i taket.

SOVRUM 1
Ett rum som rymmer en dubbelsäng, nattduksbord samt mindre fåtölj. Ljusa väggar och mörkt parkettgolv. Fönster mot balkongen.

KÖK
Öppen planlösning mot sällskapsdel. Halvö som delar rummen åt. Fungerar både som bardisk samt smart arbetsyta. I köket får det plats ett större matbord. Vita skåp och mörk bänkskiva med vitt kakel bakom. Vita väggar och mörkt parkettgolv. Ett modernt och mycket trivsamt kök med gott om arbetsytor samt förvaring. Ljusinsläpp från flera håll. Utsikt ut över vattnet när du står och lagar mat. Säljaren har satsat på bra ljussättning i kök och sällskapsdel. Detta återfinns både i tak (kaskad) nedre del av skåpen samt runt bardisken/halvön. Vitvaror är följande, induktionshäll, ugn, mikro, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys.

SÄLLSKAPSRUM
Här har säljaren också satsat på infälld belysning, kaskadbelysning i taket. Väggarna har målats med Travatino färg som målas i tre lager för att få en speciell textur på väggarna. Utgång till den trevlig balkongen med sjöutsikt och även utsikt över den arkitektritade innergården med olika buskar och blommor alla årstider.

SOVRUM 2
Bredvid kök ligger det andra sovrummet. Vita väggar samt mörkt parkettgolv.

KLÄDKAMMARE
Från sovrummet ovan nås denna praktiska klädkammare

Källarförråd och Garage

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. I huset finns det garage, till denna är det separat kö.

Område

Närmast vattnet finns en inbjudande kaj för promenader och med trevliga sittplatser. Vid kajen finns även restauranger. Längs med den nyanlagda kajen kommer gäster tillfälligt kunna angöra sin båt.

Inom området finns inbjudande grönområden och lekplats för barn. Inom räckhåll ligger också Kappsta naturreservat som inbjuder till sköna promenader alla årstider.

Det är nära till både buss och Lidingöbanan som går till Ropsten. Det finns även en pendelbåt från Larsbergs brygga till City. www.sjovagen.nu

 

Föreningen

För ytterligare information besök föreningens hemsida, https://kajhusen.smartbrf.se 

 

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
3122

Lägenhetsnummer, LMV
1202

Förening
Brf Kajhusen Dalénum

Hiss
Ja

Pantsatt
Nej

Ingår i avgiften
Telia Triple Play (100/100 Mb, digital TV-abonnemang Lagom, telefonabonnemang), kallvatten, uppvärmning.

Ingår ej i avgiften
Separat debitering sker av varmvatten som längs på avgiften. Hushållsel samt internet tillkommer

Andelstal, ägande
0.90820

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Aktuellt bud
5 900 000 kr
Pris
5 750 000 kr /Hbj
Avgift
4 754 kr/mån
Adress
Agavägen 76,
181 55 Lidingö
Område
Dalénum
Storlek
Boarea: 79 Kvm
Baserad på: Enligt mäklarbild
Antal rum
3 rum och kök
Våning
2
Hiss
Ja
Byggnadsår
2016
Madeleine Rune
Ansvarig Mäklare

Madeleine Rune