Budgivning pågår

Gavelvägen 7, Bergsätra

Välkommen till denna charmiga och insynsskyddade 2:a, högst upp i huset med fransk balkong och naturnära läge med sjökontakt. Vardagsrum med parkettgolv, stambytt badrum och kök med plats för matbord och stolar. Här bor man med ett ogenerat, lummigt läge i charmigt hus från 1948 med närheten till bl.a Kottlasjön, Lidingöbanan och matffärer.

Rumsbeskrivning

HALL

Genom säkerhetsdörr nås hallen som utrustats med hatthylla och inbyggda garderober. 

BADRUM

Stambytt badrum med klinkergolv, kaklade och målade väggar. Dusch, wc, handfat och spegelskåp. Tvättmaskin (Electrolux).

KÖK

Charmigt kök av äldre karaktär med inredning i vitt, vitkaklad vägg och arbetsbänk i ek och rostfritt. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin (Electrolux), spis (Schott ceran), ugn (Gram) samt kyl och frys (Electrolux). Släta, vitmålade väggar. Plats för matbord och stolar. Fin kontakt med natur och viss sjökontakt från kökets fönster. 

SOVRUM

Mellan kök och vardagsrum ligger sovrummet som har släta, målade väggar och ljust golv. Insynsskyddat läge med natur- och sjökontakt. 

VARDAGSRUM

Trivsamt och charmigt vardagsrum med parkettgolv och släta, målade väggar. Tack vare rummets generösa yta finns det gott om plats för större möblemang. Fransk balkong och utsikt över den lummiga omgivningen och den fina vyn mot inloppet.  

Bostadsrättsföreningen

Bostadsrättsföreningen Gavelvägen består av en fastighet på Gavelvägen 1-7 med 34 bostadslägenheter och en föreningslokal som hyrs ut till Lidingöscouterna södra. Fastigheten uppfördes 1948 och ombildades till bostadsrättsförening år 2010. I samband med ombildningen genomfördes stambyte.

För boende finns en modern tvättstuga, torkrum, sopsortering, cykelutrymme och parkeringsplatser. Det finns en gemensam plats för grillning samt trivsamma möblemang på framsidan av huset. Föreningen har ett källsorteringssystem i källarplan samt separat för matavfall. 

Bostadsrättsföreningen har haft bygglov för balkonger, vänligen kontakta styrelsen för mer information om eventuellt önskemål att själv bekosta balkong. 

Utförda renoveringar:

- Balkongbygge 2015

- Fönstermålning 2015

- Bygglov för balkonger 2015

- Omläggning av tak 2015

- OVK besiktning 2013

- Nya maskiner i tvättstugan och i torkrum 2012

- Nya elledningar i hela fastigheten utanför lägenheterna 2012

- Nya elledningar dragna i lägenheterna 2012

- Nya källardörrar och låssystem inkl portkod 2011

- Nya portar 2011

- Expansionskärl och pump för varmvattencirkulation byttes ut under 2011.

- Stambyte i lägenheterna 2008-2009

- Omläggning av tak 1995

- Omputsning av fasad 1995

- Fjärrvärmeundercentral med värmeväxlarenhet installerad 1990.

Området

Omtyckt område nära naturvårdsområde och Kottlasjön. Promenadavstånd till både buss och Lidingöbanan. Lekplatser, skola, fotbollsplaner med konstgräs och affär finns i närområdet och de vackra omgivningarna inbjuder till bl.a. promenader, löpning, bad och skridskoåkning. 

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
7036

Förening
Gavelvägen

Hiss
Nej

Pantsatt
Ja

Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV

Andelstal, ägande
2.77304 %

Driftskostnader

El: 4 188 kr/år
Försäkring: 2 354 kr/år
Driftskostnader totalt: 6 542 kr/år
Aktuellt bud
2 510 000 kr
Pris
2 525 000 kr Hbj
Avgift
2 847 kr/mån
Adress
Gavelvägen 7,
181 61 Lidingö
Område
Bergsätra
Storlek
Boarea: 56 Kvm
Baserad på: Enligt föreningen
Antal rum
2 rum och kök
Våning
3 av 3
Hiss
Nej
Byggnadsår
1948
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren