Björnvägen 14, Torsvik

Välkommen till denna mycket charmiga 3:a med lugnt läge intill återvändsplan i attraktiva Torsvik. Separat kök med plats för matbord. Rymligt vardagsrum med ekparkett samt utgång till balkong med fint läge intill skogsparti. 2 sovrum med parkettgolv och släta, ljusa väggar och stambytt badrum. Lägenheten har ett mycket centralt läge med närhet till bl.a. Torsviks Torg med mataffär, butiker samt till kommunikationer. På nära avstånd finns även Lidingö Centrum. Promenadavstånd till Ropsten.

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande hall med mörkt parkettgolv och släta målade väggar. Tack vare rummets generösa yta ryms här möblemang som fåtölj och bord. Från hallen nås ett ordentligt förråd. 

VARDAGSRUM

Fint och öppet vardagsrum med parkettgolv och släta målade väggar. Utgång till balkong med insynsskyddat läge intill skogsparti. I detta trivsamma rum ryms såväl matgrupp som soffgrupp. 

SOVRUM

Sovrum/ arbetsrum med parkettgolv, släta målade väggar och fönsterbräda i sten. Inbyggda garderober. 

SOVRUM

Från hallen nås sovrum med parkettgolv, släta ljusa väggar och utgång till balkong. 

KÖK

Rymligt kök med gott om plats för matbord och stolar. Inbyggda skåp och arbetsbänk i trä. Den maskinella utrustningen består av kyl/ frys (Elektro Helios), spis med ugn (Bosch), fläkt samt diskmaskin (Elektro Helios).

BADRUM

Stambytt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Wc, handfat, skåp och handdukstork. Dusch.

Föreningen

ALLMÄNT

Husen byggdes år 1945 och föreningen består av två stycken bostadshus med adress Björnvägen 12 och 14. Det är en äkta förening med 36 lägenheter och två lokaler.

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett vindsförråd. I föreningen finns det cykelrum, hobbyrum och bastu samt samlingslokal med övernattningsmöjligheter för gäster till en kostnad om 150 kr/ dygn.
Gemensam tvättstuga finns i fastigheten på Björnvägen 12 som är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Uteplats i trädgården med grill. I föreningen finns det 6 st p-platser.

RENOVERINGAR

2015: Ny kulvert för värme- och varmvattenledningar mellan hus 12-14
2014: Samtliga stamventiler i värmesystem har bytts ut
2011: Dränering/ isolering grund 14
2007: Trädgården
2006: Ombyggnad av fjärrvärmecentral
2005: Dränering/ isolering grund i 12.an. Målning av fönster, renovering tvättstuga/torkrum, nya rörstammar under        källargolv
1996: Stambyte, nya elstigar

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Förening
Brf Björnen

Hiss
Ja

Pantsatt
Ja

Ingår i avgiften
Värme, vatten, kabel-tv (grundutbud ComHem)

Ingår ej i avgiften
Hushållsel och försäkring

Pris
4 350 000 kr
Avgift
3 762 kr/mån
Adress
Björnvägen 14,
181 50 Lidingö
Område
Torsvik
Storlek
Boarea: 77 Kvm
Baserad på: Enligt föreningen
Antal rum
3 rum och kök
Våning
2 av 3
Hiss
Ja
Byggnadsår
1945
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren