Optikvägen 13, Dalénum

Visning

  • Måndag 18/11 18:45 - 19:15

Anmäl er här för önskad visningstid så får ni info om eventuella v.i.p visningar och förhandsbud.

Välkommen till denna mycket smakfullt och funktionellt inredda 1,5:a med strålande utsikt mot vatten och balkong om ca 6 kvm i fint söderläge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och modernt, rymligt badrum med tvättmaskin. Hiss och garage i huset. Här finns närheten till sköna promenadstråk längs vatten, restauranger, lekparker, mataffärer, skolor och bra kommunikationer som båt in till stan och Lidingöbanan till Ropstens tunnelbanestation.

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande hall med skjutdörrsgarderob som utrustats med städskåp, hyllplan, trådbackar och stänger.  

BADRUM

Modernt badrum som smakfullt inretts med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Tack vare rummets yta ryms tvättmaskin (Siemens) under bänk med skåp ovan.  Wc, dusch med infällbar glasvägg, tvättställ samt kommod med spegel. 

KÖK

Öppet kök med inredning i grått från Marbodal. Arbetsbänk med vitkaklad vägg. Den maskinella utrustningen består av kyl/ frys, inbyggd micro, integrerad diskmaskin, spishäll (induktion) Siemens. Fläkt (Franke). Plats för matbord och stolar intill fönster. Från köket nås den inglasade balkongen med utsikt mot vatten, den trivsamma omgivningen och fint söderläge. 

VARDAGSRUM

Som hall och kök har även vardagsrummet parkettgolv och släta, vitmålade väggar. Gott om plats för möblemang som soffgrupp och tv. 

SOVRUM

Sovdel med plats för bl.a. säng och nattduksbord. 

Bostadsrättsförening

Brf Kajtorget Dalénum består av 5 flerbostadshus med 141 bostadsrättslägenheter och två lokaler. Föreningen har även 124 parkeringsplatser varav 118 i garage. 

Området

Med en tilltalande bostadsarkitektur bygger JM lägenheter med fantastiskt centralt läge intill glimrande vatten. Området har fint vuxit fram med spännande arkitektur och harmonisk omgivning som passar stora som små. Lekparker, fina planteringar, promenadstråk längs det glimrande vattnet och bänkar för att slå sig ner och njuta av den rofyllda omgivningen är några av de inslag som man finner i detta trivsamma bostadsområde. I närheten finns Kappsta naturreservat och badstränder bl.a. i Kottla där det även finns fina badklippor och löparspår. Vintertid finns det även möjlighet till skridskoåkning. Stora mataffärer, skola, förskola, bank, gym, café , simhall och restauranger finns även i närområdet.

Från området går det utmärkt att ta båten från Larsbergs Brygga som tar er till bl.a. Nybroplan eller till Nacka Strand. Det går även att åka Lidingöbanan från området till Ropsten tunnelbanestation eller ut till Gåshaga Brygga där skärgårdsbåtar anlägger och restauranger finns.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Förening
Brf Kajtorget Dalénum

Pantsatt
Ja

Ingår i avgiften
Värme, kallvatten, Telia triple play

Ingår ej i avgiften
Hushållsel, försäkring och individuell avläsning för varmvatten

Andelstal, ägande
0.41010 %

Driftskostnader

El: 2 040 kr/år
Vatten/Avlopp: 516 kr/år
Försäkring: 996 kr/år
Driftskostnader totalt: 3 552 kr/år
Pris
3 175 000 kr Hbj
Avgift
2 778 kr/mån
Adress
Optikvägen 13,
181 55 Lidingö
Område
Dalénum
Storlek
Boarea: 35 Kvm
Baserad på: Enligt föreningen
Antal rum
1.5 rum och kök
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren