Budgivning pågår

Enbärsvägen 7B, Killinge

Modernt hus i genomgående fint skick, uppfört 2014 i smakfull New England stil. Huset har en mycket tilltalande planlösning med ljusa, öppna sällskapsytor med stora, spröjsade fönster och access ut till trädgård med soligt trädäck. 5-6 sovrum och två badrum. Carport med intilliggande förråd. Huset är lugn beläget i omtyckta Killinge villakvarter där närheten till mataffär, slalombacke, golfbana, förskolor och grundskolor finns. På promenadavstånd finns även Långängens gård med restaurang och naturreservat för friluftsliv samt Gåshaga Brygga där restauranger och båtförbindelse med skärgården och Stockholm finns.

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande, ljus hall med delvis öppet upp till nock. Släta, vitmålade väggar, spotligthbelysning och nylagt grått klinkergolv med värme. Klädkammare intill.

BADRUM

Badrum som smakfullt inretts med grått klinkergolv med värme, vitkaklade väggar och spotlightbelysning. Wc, kommod och spegelskåp samt handdukstork. Badkar. 

GROVENTRÈ/ TVÄTTSTUGA

Från gaveln nås groventrén med tvättstuga. Klinkergolv med värme och ho med arbetsbänk och skåp ovan. Tvättmaskin och torktumlare (Bosch) samt torkskåp (Electrolux).

KÖK OCH MATPLATS

Rymligt, ljust och öppet kök med arbetsbänkar och köksö i marmor, spröjsade fönster och vitkaklad vägg. Ljus inredning med maskinell utrustning bestående av kyl/ frys, inbyggd micro, ugn och spishäll med induktion samt fläkt (Electrolux). Diskmaskin (Siemens). Pardörrar ut mot den härliga, stora altanen. Intill stora , spröjsade fönsterpartier finns gott om plats för matbord och stolar. 

VARDAGSRUM

Den öppna och ljusa sällskapsdelen med mörktbehandlat ekgolv och släta, vitmålade väggar rymmer såväl soffgrupp som övrigt möblemang. Stora, spröjsade fönsterpartier ut mot trädgården med soligt trädäck.  

TV-RUM/ SOVRUM 1

Via pardörrar nås tv-rummet som även lämpar sig utmärkt som ett sjätte sovrum om så önskas. Mörkt ekgolv och släta målade väggar. 

ÖVRE PLAN

Från övre hall nås samtliga sovrum, walk in closet samt badrummet med intilliggande bastu. Mörkt ekgolv och släta, vitmålade väggar och spotlightbelysning. 

SOVRUM 2

Sovrum med fönster åt två väderstreck. Släta målade väggar, mörkt ekgolv och ingång till klädkammare. 

SOVRUM 3

Sovrum med stort, spröjsat fönster mot trädgård och trädäck. Släta målade väggar, mörkt ekgolv och ingång till klädkammare. 

SOVRUM 4

Rymligt tillbyggt sovrum med stora, spröjsade fönster och fransk balkong. 

SOVRUM 5

Sovrum med spröjsade fönster åt två väderstreck, släta vitmålade väggar och mörkt ekgolv. Ingång till klädkammare.

WALK IN CLOSET/ SOVRUM 6

Walk in closet som enkelt kan göras om till sovrum om så önskas. Platsbyggda garderober med mörkt ekgolv och släta, vitmålade väggar. Ingång till klädkammare.

BADRUM

Badrum med vitkaklade väggar, grått klinkergolv med värme och spotlightbelysning. Wc, kommod och spegelskåp. Dusch med glasväggar. Intilliggande bastu. 

Trädgården

I denna trivsamma trädgård finns gräsmatta med utrymme för lek och spring. Stora och härliga uteplatser med soligt läge. Syrenbuskar och smakfulla inslag som äppelträd. Carport med intilliggande, isolerat förråd samt oisolerat förråd över hela carporten.

Området

Bekvämt och barnvänligt med närhet till mataffär, förskolor, grundskolor och Killingeängen med gångvägar, lekpark och fotbollsplan med konstgräs. I närheten finns också Lidingöbanan samt bl.a. slalombacke, golfbana, hästhagar, Långängens gård med restaurang och naturreservat för friluftsliv samt Gåshaga Brygga där restauranger och skärgårdsbåtar finns.

Allmänt om fastigheten

Taxeringsvärde totalt
8 699 000 kr

Taxeringskod
220

Fastighetsbeteckning
MONTÖREN 11

Boendeform
Friköpt - Småhus

Tv- internetutbud
Fiber

Pantbrev
6 st om totalt 8 598 000 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2-planshus

Uppvärmning
Vattenburet med värmepump. Genomgående golvvärme.

Fasad
Trä

Tak
Pannor

Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Grundläggning
Betongplatta

Driftskostnader

Värme: 33 561 kr/år
Vatten/Avlopp: 6 314 kr/år
Renhållning: 3 230 kr/år
Försäkring: 10 791 kr/år
Driftskostnader totalt: 53 896 kr/år
Driftskostnad baseras på 17 744 kWh.

Planbestämmelser

Detaljplan: Montören (1991-10-15) Fastighetsplan: Montören,del av kvarteret (2009-06-17)

Aktuellt bud
11 750 000 kr
Pris
12 500 000 kr Hbj
Adress
Enbärsvägen 7B,
181 64 Lidingö
Område
Killinge
Storlek
Boarea: 189 Kvm
Baserad på: Enligt mätbevis Tomtarea: 740 Kvm
Baserad på: Fastighetsregistret
Antal rum
7 rum och kök
Byggnadstyp
2-planshus
Byggnadsår
2014
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren