Budgivning pågår

Agavägen 80, Vån 4 av 4, Dalénum

Trivsam 2:a (möjlig 3:a) högst upp i huset med balkong i fantastiskt söder- och västerläge med strålande sjöutsikt. Tilltalande planlösning med öppen sällskapsdel mellan kök och vardagsrum. Sovrum med sjöutsikt och skjutdörrsgarderob längs ena väggen. Möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas. Badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaringsutrymmen samt bekvämligheter som hiss, garage och ordentligt förråd längst ner i huset. Här finns närheten till sköna promenadstråk längs vatten, restauranger, lekparker, mataffärer, skolor och bra kommunikationer som båt in till stan och Lidingöbanan till Ropstens tunnelbanestation.

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande hall med garderober. Den fina, lackade ekparketten i hallen mynnar ut i vardagsrum, kök och sovrum. 

VARDAGSRUM

Öppet vardagsrum med målade väggar i ljusgrått och fondvägg med vacker tapet. Stora fönsterpartier och plats för soffa, soffbord och fåtöljer. 

KÖK

Köket är smakfullt inrett i vitt med inredning från Marbodal med mörk bänkskiva och granit mot vägg. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys (Siemens NoFrost), diskmaskin (Miele), micro samt ugn och spishäll induktion (Siemens).

BADRUM

Rymligt badrum med grått klinkergolv med komfortvärme och vitkaklade väggar. Snyggt och funktionellt med arbetsbänk i vitt med både tvättmaskin och torktumlare (Siemens) undertill. Vita skåp placerade ovan bänken ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Dusch med glasvägg och draperi, wc, handfat, spegelskåp och handdukstork. 

SOVRUM

Mellan badrum och sovrum finns en garderobsvägg med skjutdörrar samt spegeldörr. Sovrummet har gott om plats för säng och övrigt möblemang. Målade väggar och skjutdörrsgarderob längs ena väggen. Från sovrummet är det mycket fin utsikt mot vattnet. 

Bostadsrättsföreningen

Brf Kajhusen Dalénum består av 4 flerbostadshus med totalt 103 bostadsrättslägenheter samt en lokal som idag hyrs ut till restaurang 450 Gradi. Föreningen disponerar över 97 parkeringsplatser varav 97 i garage. Kostnad för att hyra garageplats är 1 000 kr/ månad. Vissa platser har laddare. Till lägenheten hör ett ordentligt, gallerförsett källarförråd.

Området

Med en tilltalande bostadsarkitektur bygger JM lägenheter med fantastiskt centralt läge intill glimrande vatten. Området har fint vuxit fram med spännande arkitektur och harmonisk omgivning som passar stora som små. Lekparker, fina planteringar, promenadstråk längs det glimrande vattnet och bänkar för att slå sig ner och njuta av den rofyllda omgivningen är några av de inslag som man finner i detta trivsamma bostadsområde. I närheten finns Kappsta naturreservat och badstränder bl.a. i Kottla där det även finns fina badklippor och löparspår. Vintertid finns det även möjlighet till skridskoåkning. Stora mataffärer, skola, förskola, bank, gym, café , simhall och restauranger finns även i närområdet.

Från området går det utmärkt att ta båten från Larsbergs Brygga som tar er till bl.a. Nybroplan eller till Nacka Strand. Det går även att åka Lidingöbanan från området till Ropsten tunnelbanestation eller ut till Gåshaga Brygga där skärgårdsbåtar anlägger och restauranger finns.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
51403

Förening
Brf Kajhusen i Dalenum

Hiss
Ja

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Telia triple play

Ingår i avgiften
Värme, kallvatten och Telia Triple Play

Ingår ej i avgiften
Hushållsel, försäkring samt individuell avläsning och debitering för varmvatten.

Driftskostnader

El: 3 600 kr/år
Försäkring: 2 000 kr/år
Driftskostnader totalt: 5 600 kr/år
Aktuellt bud
4 665 000 kr
Pris
4 700 000 kr Hbj
Avgift
4 360 kr/mån
Adress
Agavägen 80, Vån 4 av 4,
181 55 Lidingö
Område
Dalénum
Storlek
Boarea: 71 Kvm
Baserad på: Enligt föreningen
Antal rum
2 rum och kök
Våning
4 av 4
Hiss
Ja
Byggnadsår
2016
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren