Motionsvägen 5, Sticklingehöjden

Smakfullt ombyggd ljus hörnlägenhet i syd/ sydvästläge med högt, fritt läge, belägen på lugn återvändsgata och balkong högst upp. Parkeringsplats ingår. Funktion som en 5:a där 4 sovrum skapats, fina ljusinsläpp tack vare fönster från tre väderstreck och vardagsrum med utgång till inglasad balkong (översta balkongen) med fint söderläge där solen ligger på från morgon till kväll och utsikt mot grönskande omgivning. Rymligt kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående slipat och vaxat parkettgolv samt ytskiktsrenovering som målning och tapetsering. Trivsamt boende beläget i omtyckta Sticklinge med närheten till både ängar, löparspår, badplats som skola, förskola och busskommunikationer. Säljaren söker radhus alt 5:a på Sticklingehöjden alt 5:a i Gåshaga.

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna ombyggda lägenhet (ursprungligen 3:a) som tack vare sin ombyggnation disponeras som en 5:a. Gott om förvaring och genomgående fint skick med slipade och vaxade parkettgolv samt målade och tapetserade väggar.  

HALL

Välkomnande hall med klinkergolv, vitmålade väggar och tapet. Skjutdörrsgarderob. Till vänster om hallen nås den ombyggda klädkammaren som idag disponeras som sovdel med platsbyggd säng och skåp med ledbelysning. Vitmålade väggar, heltäckningsmatta och stringhyllor på väggen. 

BADRUM

Rymligt, helkaklat badrum med golvvärme och spotlightbelysning. Kommod med spegel ovan och skåp. Dusch med glasdörrar, handdukstork samt tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare (Bosch).

KÖK

Ordentligt kök med gott om plats för matbord och stolar. Inredning i ek och maskinell utrustning som diskmaskin, spishäll, fläkt, ugn, micro samt kyl och frys. (Cylinda)

SOVRUM 

Intill köket finns ett sovrum med platsbyggd säng och garderober. Parkettgolv, släta vitmålade väggar och fondtapet. 

SOVRUM

Ordentligt sovrum med parkettgolv och skjutdörrsgarderob. Smakfullt inrett med tapetserade väggar (Sandström).

SOVRUM

Från vardagsrummet nås ett mindre sovrum (avdelat från ursprungligt större sovrum). Parkettgolv, vitmålade väggar, fondtapet och skjutdörrsgarderob. 

VARDAGSRUM

Ljust och trivsamt vardagsrum med parkettgolv och släta, målade väggar. Utgång till inglasad balkong med fritt och fint söderläge med utsikt mot grönskande omgivning. Balkongen är inredd med trätrall och har gott om plats för möblemang. 

 

Området

I omtyckta Sticklinge finns naturen runt hörnet, ängar, skog, löparspår, glimrande vatten och badplats är några av de fina inslag i detta trivsamma område. Både skola, förskola, liten mataffär och busskommuniktioner finns i närheten. Lidingö golfbana finns också inom bekvämt avstånd där man vintertid finner både en utmärkt pulkabacke samt fina längdskidspår.

Bostadsrättsföreningen

Brf Joggaren består av fem hus på adressen Motionsvägen 1-7 med totalt 60 lägenheter. Husen färdigställdes 1994.

Föreingen har parkeringsplatser utanför husen och en parkeringsplats med uttag för motorvärmare ingår i avgiften.

Cykel- och barnvagnsförråd finns. På Motionsvägen 2 finns tvättstugan och på Motionsvägen 5 finns föreningens samlingslokal med övernattningsdel. På gården finns gårdshus med cykelrum samt soprum. 

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Com hem

Pris
3 675 000 kr Hbj
Adress
Motionsvägen 5,
181 29 Lidingö
Område
Sticklingehöjden
Storlek
Boarea: 77.8 Kvm
Baserad på: Enligt föreningen
Antal rum
5 rum och kök
Våning
2 tr (balkong högst upp)
Hiss
Ja
Byggnadsår
1994
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren