Budgivning pågår

Larsbergsvägen 45, Larsberg

Välkommen på visning söndag 17 nov, kl 16:30-17:00! Trivsam och smakfullt renoverad 3:a med utsikt över närliggande grönskande natur och Värtan. Generös och inglasad balkong mot vattnet med infravärme och skjutbara fönsterpartier. Stort vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som matsalsgrupp. Två sovrum, två klädkammare samt dusch- och badrum. Kök med matplats och fin utsikt över den grönskande omgivningen med vattenkontakt mellan träden. Närhet till härliga promenadstråk, vattnet, kommunikationer och affärer. Bekvämt boende med hiss direkt ner till garaget. Välskött förening och fint läge med lugn och lummig omgivning intill inloppet.

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande hall med nylagt parkettgolv och släta, vitmålade väggar. 

VARDAGSRUM

Från hallen nås det rymliga vardagsrummet som har gott om plats för större möblemang som soffgrupp, matgrupp och övrigt möblemang. Stora fönsterpartier ut mot den grönskande omgivningen. Tack vare rummets generösa yta och fönster mot gavelväggen möjliggör det till att skapa ytterligare två sovrum om så önskas. Ekparkett och släta, vitmålade väggar. Utgång till den inglasade och möblerbara balkongen med infravärme. Utsikt och närhet mot närliggande grönska vilket ger en fin trädgårdskänsla och viss vattenkontakt. 

KÖK

Trivsamt kök med plats för matbord och stolar intill fönster med fin utsikt och vattenkontakt. Nylagt parkettgolv och släta, vitmålade väggar. Köket har inredning i vitt med arbetsbänk i ek och kaklade väggar. Dimbar ledbelysning under skåp som ger fint sken. Nya vitvaror som kyl/ frys (Cylinda) och diskmaskin (Cylinda). Spis med ugn (Elektro Helios, äldre än 2018/2019) Även från köket nås den rymliga balkongen. 

DUSCHRUM

Duschrum som inretts med kaklade väggar och klinkergolv. Dusch, handfat med spegelskåp och wc. 

INRE HALL OCH KLÄDKAMMARE

Inre hall med plats för möblemang och ingång till klädkammare med hyllplan och stänger. 

SOVRUM 1

Rymligt sovrum med ekparkett och släta, vitmålade väggar. 

SOVRUM 2

Sovrum med ekparkett, släta och vitmålade väggar. Ingång till klädkammare.

BADRUM

Helkaklat badrum med klinkergolv. Badkar, wc, handfat med skåp och spegel. Handdukstork. 

 

Renoveringar

Lägenheten har nyligen renoverats med nya ytskikt som slipade och nyinlagda golv, nylackade innerdörrar, målade väggar samt nya vitvaror som kyl/ frys och diskmaskin. Nytt kakel och bänkskivor i kök. 

Bostadsrättsförening

Brf Ekbacken 1 utgör 2 flerbostadshus som omfattar 192 bostadsrätter varav 10 är sammanbyggda så att de i praktiken utgör 5 st. Föreningen har garageplatser, tvättstugor, bastu samt föreningslokal. 

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
99-2800-1-77-1

Förening
Brf Ekbacken 1

Hiss
Ja

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Com hem

Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Andelstal, avgift
0.59437 %

Aktuellt bud
5 250 000 kr
Pris
5 475 000 kr Hbj
Avgift
3 183 kr/mån
Adress
Larsbergsvägen 45,
181 38 Lidingö
Område
Larsberg
Storlek
Boarea: 99.5 Kvm
Baserad på: Enligt föreningen
Antal rum
3 rum och kök
Hiss
Ja
Byggnadsår
1973/74
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren