Budgivning pågår

Ostronvägen 21, Gåshaga

Välkommen till denna mycket trevlig villa med ett läge utöver det vanliga. Högt placerad med enastående utsikt över vattnet och vackra Elfvikslandet. Sol från morgon till kväll. Smart planerad med öppna ytor samt möjlighet till fem sovrum, idag fyra. Två badrum, stora trädäck, plats för pool om så önskas. Carport för två bilar och separat förråd. Stilren och i mycket gott skick. Plan och barnvänlig trädgård. Byggår 2006. Närheten till vattnet är slående och inbjuder till härliga promenader längs med vattnet. Badbrygga för morgondopp nedanför. Båthamn på nära håll. Inte långt bort återfinns Långängens naturreservat med motionsslingor och skidspår om vintern. Ekholmsnäs skidbacke och 9-håls golfbana med drivingrange finns att tillgå på nära håll. Restauranger och café plus gym M3 har ni i Gåshaga. Förskola och skola på mycket nära håll. Den nyrenoverade Lidingöbanan trafikerar Gåshaga - Ropsten. Waxholmsbåten trafikerar Stockholm och skärgården.

Planlösning

ENTRÉPLAN

HALL
En välkomnande hall med vita väggar och svart klinker på golvet. Rymlig walk in closet med skjutdörrar. Har finns plats för alla skor och ytterkläder. Infälld belysning i taket.

DUSCH - TOALETT
Ett ljust och rymligt badrum med kaklade väggar i vitt. Grön sjösten på golvet med golvvärme (el). Fönster. Dusch med glasvägg. Modern design på handfat med förvaring under. Handdukstork samt toalett. Infälld belysning taket.

TVÄTTRUM
Ett mycket praktiskt tvättrum med bra plats för både förvaring och klädvård. Stilrent och modernt. Väggar kaklade i vitt. Grön sjösten på golvet. Här finns tvättmaskin och torktumlare. Vit praktisk bänkskiva med nedsänkt tvättho och flertalet skåp över. Städskåp.

KÖK
Ett kök att umgås i! I öppen planlösning mot matplats och vardagsrum ligger detta mycket trevlig och ljusa kök. Vita väggar och ekparkett. Modernt kök med vita luckor, ekbänkar, vitt kakel över spis och arbetsbänk. Infälld belysning i taket. Stor och praktisk köksö med både sittplats och förvaring. Vitvaror består av induktionshäll, ugn, diskmaskin från Siemens. Fläkt, kyl och frys från Electrolux. Utgång till härlig uteplats på den rymliga kringbyggda trädäcket i soligt läge. Vacker sjöutsikt även från detta rum. 

MATPLATS
I direkt anslutnig till köket ligger matplatsen. Här finns plats för ett stort matbord. Även här vita väggar och ekparkett. Infälld belysning i taket. Stora låga fönster mot sjösidan. Utgång till trädäcket med plats för flertalet sittgrupper och vilstolar. Sagolik utsikt över vattnet och vackra Elfvikslandet.

VARDAGSRUM
Ett trevligt, lättmöblerat rum med ljusa väggar och ekparkett. Stora låga fönster och öppen planlösning mot matplats. Plats för både soffgrupp och läshörna. Sagolik utsikt över vattnet och vackra Elfvikslandet.

ÖVRE PLAN

HALL
Vita väggar, ekparkett samt infälld belysning i taket. Härifrån nås vinden med plats för förvaring.

BADRUM
Stilrent badrum med kaklade väggar i vitt och blått kakel på golvet. Modernt rymligt badkar, handfat nedsänkt i ekskiva med skåp under. Infälld belysning i taket. Toalett samt handdukstork. Fönster.

SOVRUM 1
Vita väggar samt ekparkett. Ljust och trevligt.

SOVRUM 2
Vita väggar samt ekparkett. Platsbyggda garderober.

SOVRUM 3
Sober gråmönstrad tapet samt ekparkett. Platsbyggda garderober. Utgång till balkong med plats för mindre sittgrupp. Fantastisk sjöutsikt från detta rum och balkong.

 KLÄDKAMMARE
Vita väggar samt ekparkett. Rymlig klädkammare med gott om plats.

SOVRUM 4
Ljus randig tapet på väggar samt ekparkett. Infälld belysning i taket. Fönster åt fler håll. Ett mycket stort rum som idag rymmer master bedroom samt läshörna. Detta rum går att göra om till två sovrum, vilket skulle ge huset fem sovrum totalt. Fantastisk sjöutsikt samt utsikt över vackra Elfvikslandet.

Trädgård och uteplatser

Unikt högt läge med grönskande allmänning in på knuten. Sagolik utsikt över vattnet och vackra Elfvikslandet. Lugn återvändsgata och mycket barnvänligt. Runt huset sträcker sig ett generöst trädäck. Dessa nås från flera rum på entréplan. Trädgården är plan med gräsmattor och omgärdad av täta höga häckar vilket gör att det är mycket insynsskyddat. Här finns plats för sittgrupper, vilstolar och grillen, bara att välja vilket vädersträck som önskas. Sol från morgon till kväll.

Carport och förråd

I direkt anslutning till huset ligger carporten med plats för två bilar. Asfalterad infart och carport. Lätt att parkera och ta sig till entrén med barn och matkassar när vintern kommer. Några steg bort ligger ett praktiskt förråd om ca 10 kvm med gott om plats. Det finns möjlighet att bygga till och införliva förrådet med huset.

Område

Närheten till vattnet är slående och inbjuder till härliga promenader längs med vattnet. Badbrygga för morgondopp nedanför. Båthamn på nära håll. Inte långt bort återfinns Långängens naturreservat med motionsslingor och skidspår om vintern. Ekholmsnäs skidbacke och 9-håls golfbana med drivingrange finns att tillgå på nära håll. Restauranger och café plus gym M3 har ni i Gåshaga. Förskola och skola på mycket nära håll. Den nyrenoverade Lidingöbanan trafikerar Gåshaga - Ropsten. Waxholmsbåten trafikerar Stockholm och skärgården. 

Allmänt om fastigheten

Taxeringsvärde totalt
8 359 000 kr

Taxeringskod
220

Fastighetsbeteckning
RASTA 96

Boendeform
Friköpt - Småhus

Tv- internetutbud
Com hem

Pantbrev
3 st om totalt 5 220 000 kr

Energiklass

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plansvilla

Uppvärmning
Fjärrvärme

Ventilation
Mekanisk frånluft

Fasad
Trä

Tak
Plåt

Bjälklag
Trä

Stomme
Trä

Grundmur
Betong

Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Plåtarbete
Målad galvaniserad plåt

Grundläggning
Krypgrund

Fönster
3-glas

Driftskostnader

Värme: 14 745 kr/år
El: 4 778 kr/år
Vatten/Avlopp: 6 186 kr/år
Samfällighet: 5 000 kr/år
Renhållning: 1 818 kr/år
Försäkring: 6 955 kr/år
Driftskostnader totalt: 39 482 kr/år
Uppvärmning ca 12 957 kWh/år

Servitut

fnr_010482229 Gemensamhetsanläggning Lidingö RASTA GA:1

fnr_010482231 Gemensamhetsanläggning Lidingö RASTA GA:3

Planbestämmelser

Detaljplan: Gåshaga strand (1999-02-22)

Aktuellt bud
12 700 000 kr
Pris
12 495 000 kr /Hbj
Adress
Ostronvägen 21,
181 66 Lidingö
Område
Gåshaga
Storlek
Boarea: 156 Kvm
Baserad på: Fastighetsregistret Biarea: 10 Kvm
Baserad på: Fastighetsregistret Tomtarea: 760 Kvm
Baserad på: Fastighetsregistret
Antal rum
6 rum och kök
Byggnadstyp
2 plansvilla
Byggnadsår
2006
Madeleine Rune
Ansvarig Mäklare

Madeleine Rune