Budgivning pågår

Bodalsvägen 4, 2 tr, Baggeby

Välkommen till denna extremt fina och renoverade 2:a om 61 kvm i en bra förening med god ekonomi och mycket låg avgift. Lägenheten är bra planerad med ljusa väggar och genomgående vitlaserad parkett som skapar en enhetlig och exklusiv känsla. I det rymliga vardagsrummet finns både utgång till den sydvästliga balkongen och ett burspråk med bra plats för det större matbordet. Sovrummet är väl planerat med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng samt diskret ingång till en walk in closet. Vitt och ljust kök med hög standard och moderna materialval, här finns plats för det mindre matbordet. Stambytt och stilrent badrum med infällda spotlights och regndusch. I detta trevliga hus finns såväl hiss som mycket fräsch tvättstuga. Bodalsvägen 4 är mycket centralt placerad med närhet till både buss och Lidingöbanan, två stationer från Ropsten. Trivsamma Baggeby torg finns på nära avstånd med mataffär och flertalet restauranger.

Planlösning

HALL
En mindre entréhall som övergår till en större hall. I entréhallen finns gott om förvaring för såväl ytterkläder som skor. Säkerhetsdörr till lägenheten sattes in 2015 men en fin vit insida som ger hallen ett ljust intryck. Vita väggar och vitlaserad parkett.

SOVRUM
Ljust och mysigt sovrum med gott om förvaring tack vare de platsbyggda garderoberna, sängbord samt en walk in closet. Även här är det ljusa väggar samt vitlaserad parkett.

BADRUM
Stambyttes år 2010 då hela badrummet kaklades i vita väggar och svart klinkergolv. I samband med detta installerades även den vägghängda toaletten samt handukstorken. 2014 gjordes det fler förbättringar i form av regndusch, glasvägg, handfat med vit kommod samt infällda, dimbara spotlights. Badrummet är förberett för tvättmaskin.

KÖK
I det moderna köket är det också vita väggar och den tröskelfria parketten försätter även här. Tidsenligt vitt kök från Kvik med grå bänkskiva och svart kakel. Här finns god förvaring och väldigt bra arbetsytor. Vitvaror bestående av induktionshäll, ugn och diskmaskin från AEG. Kyl och frys (2017) och mikrovågsugn från Samsung. Här finns även plats för det mindre matbordet.

VARDAGSRUM
Den vitlaserade parketten tar oss vidare in i det stora och ljusa vardagsrummet med vitmålade väggar och en fondvägg i en sober grå nyans. Vardagsrummet bjuder på ett mysigt burspråk med plats för matbord för det större sällskapet. Stora fönster i två väderstreck och utgång till den möblerbara balkongen i sydvästligt läge.

 

Föreningen

Om föreningen

BRF Trålaren 2 bildades 1985 och består av 24 lägenheter, 2, 3, och 4-rumslägenheter. 1995 sattes isolerglas in i alla lägenheter. Hiss finns i huset, helrenoverades 1998. Varje lägenhet har två förråd, ett mindre i källaren och ett större, som antingen finns på vinden eller i källaren. 2010 gjordes stambyten och radiatorer utbyttes samma år. Piskbalkong med utsikt över hela stockholm. Stor tvättstuga finns i källaren, två tvättmaskiner (2011), torktumlare, torkskåp, mangel och stort torkrum. Ett rum för uthyrning till medlemmarnas gäster, finns längst ner i huset. Motionscykel, bastu och dusch. Cykelrum. Föreningen hyr ut fem garageplatser och åtta p-platser på egen mark till bilägande medlemmar i huset, och alla är f n uthyrda. Den som vill hyra garage- eller p-plats ska anmäla sig skriftligen till styrelsen för att få köplats.

2015 har det satts in nya isoleringsfönster i alla lägenheter. Installation av bergvärmeanläggning år 2015. Brf Trålaren 2 blir härmed mindre beroende av fjärrvärmemonopolet och kommer att sänka sina energikostnader kraftigt.

Den ekonomiska förvaltningen av BRF Trålaren 2, sköts av Rådrum Mäkleri & Förvaltning AB.

OBS! Denna text är hämtad från föreningens hemsida www.brftralaren 2.se

Parkering

Separat kö till parkeringsplats och till garage.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
00023

Lägenhetsnummer, LMV
1202

Förening
Brf Trålaren 2

Hiss
Ja

Energiprestanda
92 kWh/kvm och år

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Com hem

Ingår i avgiften
Värme, vatten och grundutbud från ComHem

Ingår ej i avgiften
Hushållsel

Andelstal, ägande
3.15940 %

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme och bergvärme

Fönster
3-glas

Driftskostnader

El: 1 570 kr/år
Försäkring: 3 000 kr/år
Driftskostnader totalt: 4 570 kr/år
Aktuellt bud
3 260 000 kr
Pris
3 295 000 kr /Hbj
Avgift
1 974 kr/mån
Adress
Bodalsvägen 4, 2 tr,
181 36 Lidingö
Område
Baggeby
Storlek
Boarea: 61 Kvm
Baserad på: Enligt föreningen
Antal rum
2 rum och kök
Våning
2
Hiss
Ja
Byggnadsår
1953
Madeleine Rune
Ansvarig Mäklare

Madeleine Rune