Bergsvägen 61A, Hersby

Visning

  • Söndag 25/8 13:00 - 14:00   Välkommen på visning
  • Måndag 26/8 17:30 - 18:00   Välkommen på visning

Anmäl er här för önskad visningstid så får ni info om eventuella v.i.p visningar och förhandsbud.

Välkommen till denna lägenhet utöver det vanliga. Med ett unikt läge ligger denna 4:a om 109 kvm placerad i hjärtat av Hersby. Omgiven av grönska och villor med egen stensatt terrass i soligt läge. Smakfullt inredd med bra materialval. Tre sovrum, rymliga sällskapsytor med mycket ljusinsläpp och utgång till terrassen. Modernt kök med alla bekvämligheter och plats för ett större matbord. Badrum med dusch, dubbla handfat, toalett samt tvättmaskin och torktumlare. Separat gästtoalett. Till lägenheten hör en garageplats som ingår i avgiften. Gångavstånd till bussen, Lidingö Centrum samt Kyrkviken med båthamn och vackra promenadstråk.

PLANLÖSNING

HALL
Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder samt sittmöbel. Rymlig garderob med spegelskjutdörrar. Heltäckande gråbeige ullmatta. Väggar målade i nyansen Shaded White från Farrow & Ball.

VARDAGSRUM
Ljust och rymligt vardagsrum med plats för både matsalsmöbel och sällskapsdel. Väggarna målade i vitt. Mörkbetsat trägolv (genomgående i hela lägenheten). Flertalet stora fönster från golv till tak samt glasdörr som leder ut till terrassen i markplan med access till trädgården. Ett fönster i vardagsrummet har en lamellgardin.

KÖK
Ett ljust kök med plats för matbord. Burspråk med fönster från golv till tak. Köksinredning från Noblessa. Vita väggar och mörkbetsat trägolv. Gott om förvaring och arbetsytor. Induktionshäll, ugn och diskmaskin från Siemens. Fläkt, kyl och frys från Bosch. 

GÄSTTOALETT
Vita kaklade väggar. Svart klinkers på golvet. Handfat från Catalano med blandare från Dornbracht. Toalett.

SOVRUM 1
Smakfullt rum med bra utrymme. Alla sovrum är placerade en våning upp utan markkontakt och insyn. Väggarna målade i nyansen Light Blue från Farrow &Ball.

SOVRUM 2
Även detta rum är smakfullt målat i nyansen Clunch från Farrow & Ball. 

SOVRUM 3
Sobra väggar målade i en ljus gröngrå ton. Platsbyggd garderobsvägg målad i samma färg som väggarna. Access till klädkammaren från detta rum.

BADRUM
Rymligt badrum med vitt kakel på väggarna. Grå klinkers på golvet. Dubbla handfat från Catalano med blandare från Dornbracht. Kommod i valnöt. Toalettstol från Duravit. Spegelvägg med infällda lampor Glo-BAll från Flos. Infällda spottar i taket. All belysning dimbar. Tvättmaskin och torktumlare från Miele. Tvättförvaring från Elfa.

TERRASS
Utgång till stenlagd terrass i markplan under tak. Plats för matbord samt vilstolar. En unik oas utan insyn med vacker grönska runt om.

BRF BERGSVÄGEN

Föreningen är en äkta förening som består av två flerbostadshus med sammanlagt 12 bostadsrätter. Fastigheten ägs i sin helhet av föreningen och tomtmarken har en areal om 2 428 kvm.

För mer information se årsredovisningen samt stadgar.

ÖVRIGT

Larm med kamera och brandvarnare från Verisure är installerad i lägenheten.

Garageplats i huset med hiss. Ingår i avgiften.

Tvättstuga i huset bredvid.

Cykelrum i huset.

Ett mindre hobbyrum i huset.

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
1

Lägenhetsnummer, LMV
1001

Förening
Brf Bergsvägen

Hiss
Ja

Energiprestanda
95 kWh/kvm och år

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
Com hem

Ingår i avgiften
Värme, vatten, garage, ComHem basutbud Tv och bredband

Ingår ej i avgiften
Hushållsel

Andelstal, ägande
8.06850 %

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Driftskostnader

El: 12 909 kr/år
Driftskostnader totalt: 12 909 kr/år
Förbrukning av hushållsel uppgår till 9 125 kWh/år = 7 497 kr/år. Nätoperatör, Ellevio och har en kostad om 5 412 kr/år.
Pris
7 950 000 kr /Hbj
Avgift
5 496 kr/mån
Adress
Bergsvägen 61A,
181 31 Lidingö
Område
Hersby
Storlek
Boarea: 109.5 Kvm
Baserad på: Enligt föreningen
Antal rum
4 rum och kök
Hiss
Ja
Byggnadsår
1998
Madeleine Rune
Ansvarig Mäklare

Madeleine Rune