Skepparkroken 3, Gåshaga

Välkommen till denna trevliga 2:a i markplan om 96 kvm med ett unikt läge. Sjöutsikt från alla rum. Inglasat uterum. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum. Gott om plats för större matbord. Rymligt sovrum med flertalet platsbyggda garderober. Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt förvaring. Separat gästtoalett. Två klädkammare, varav en går att göra om till ett mindre arbetsrum. Förråd i anslutning till lägenheten. Garage finns att hyra. En stabil förening med god ekonomi. Närheten till vattnet är slående och inbjuder till härliga promenader längs med vattnet. Badholmen för morgondopp nedanför. Båthamn på nära håll. Inte långt bort återfinns Långängens naturreservat med motionsslingor och skidspår om vintern. Ekholmsnäs skidbacke och 9-håls golfbana med drivingrange finns att tillgå på nära håll. Restauranger och café plus gym M3 har ni i Gåshaga. Den nyrenoverade Lidingöbanan trafikerar Gåshaga - Ropsten. Waxholmsbåten trafikerar Stockholm och skärgården. Välkomna!

Planlösning

HALL
Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Flertalet garderober. Vita väggar och ekparkett.

FÖRRÅD
Klädkammare med plats för förvaring.

GÄSTTOALETT
Väggar kaklade i vitt. På golvet vitt klinker. Vägghängd toalett, handfat samt skåp.

FÖRRÅD
Ett stort förråd som många gör om till ett mindre arbetsrum.

SOVRUM
Rymligt sovrum med härlig sjöutsikt. Platsbyggda garderober med skjutdörrar. Vita väggar och parkettgolv.

BADRUM - TVÄTTRUM
Väggar kaklade i vitt samt en fondvägg i blått kakel på en av väggarna vid badkaret. Grått klinker på golv. Vägghängd toalett, handfat med fletalet skåp under samt handdukstork. En del av badrummet rymmer tvättmaskin och torktumlare. Över ligger en vit bänkskiva för klädvård. Flertalet skåp över bänken. 

 KÖK - MATPLATS
I öppen planlösning ligger kök med matplats och sällskapsrum. Vita väggar och parkettgolv. Praktisk mobil köksö med smart förvaring under. Vita skåpluckor, bänkskiva i laminat samt grått kakel över arbetsytorna. Spishäll, fläkt, diskmaskin, ugn, mikro kyl och frys. Gott om förvaring och arbetsytor. Plats för matsalsbord. Stora fönster mot det inglasade uterummet med strålande sjöutsikt. 

SÄLLSKAPSRUM
Ett fantastiskt rum med sjöutsikt från alla fönster. Placerat i öppen planlösning mot kök och entré. Vita väggar och ekparkett. Utgång till uterummet som är en förlängning av sällskapsrummet.

INGLASAT UTERUM
Ett bonusrum med öppningsbara fönster och utgång i markplan. Här finns plats för stort matbord och korgstolar. Detta rum kan nyttjas långt in på hösten.


Renoveringar

- 2018 Ny tvättmaskin
- 2017 Ny diskmaskin
- 2014 Köksluckor målas om samt köksön byggs

Övrigt

- Garage går att hyra 600 kr/månad
- Förråd till denna lägenhet ligger i anslutning till lägenheten
- Gästlägenhet finns att hyra, placerad i Skepparkroken 14

 

Föreningen

I Gåshaga Pirar 4 är vi 73 hushåll, inklusive våra sex radhus. Vår förening kallades initialt för ”husen på höjden” – vi har ett oslagbart högt och fritt läge mot en gemensam park åt söder och med havet i öster. Vi har haft ett förtroendefullt samarbete med Skanska, som byggt vår fastighet, och efterhand som problem uppstått har vi kunnat lösa dem. Föreningen har en god ekonomi, vilket inneburit att vi både kunnat hålla avgiften konstant i snart 10 år – och dessutom kunnat amortera ett antal miljoner på våra lån. Vi är stolta över vår fina förening och gedigna fastigheter och gör vårt bästa för att bevara allt i gott skick för att också säkerställa en god värdetillväxt för medlemmarnas innehav. En förening där vi hoppas att alla ska trivas.

Denna text är hämtad från föreningens hemsida.
Välkommen att läsa mer om föreningen.

https://www.gashagapirar4.se/

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
401

Lägenhetsnummer, LMV
1401

Förening
Brf Gåshaga Pirar 4

Hiss
Ja

Energiprestanda
136 kWh/kvm och år

Pantsatt
Ja

Tv- internetutbud
ComHem

Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Ingår ej i avgiften
Hushållsel och garage

Andelstal, avgift
1.17179 %

Andelstal, ägande
1.15100 %

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Driftskostnader

El: 8 400 kr/år
Försäkring: 4 800 kr/år
Driftskostnader totalt: 13 200 kr/år
Hushållsel ca 3 563/kWh)år
Pris
5 995 000 kr /Hbj
Avgift
4 733 kr/mån
Adress
Skepparkroken 3,
181 66 Lidingö
Område
Gåshaga
Storlek
Boarea: 96 Kvm
Baserad på: Enligt mäklarbild
Antal rum
2 rum och kök
Hiss
Ja
Byggnadsår
2004
Madeleine Rune
Ansvarig Mäklare

Madeleine Rune