Stormästarvägen 4, Hersby

Visning

  • Måndag 20/5 18:30 - 19:00

Anmäl er här för önskad visningstid så får ni info om eventuella v.i.p visningar och förhandsbud.

Välkommen till detta moderna och trivsamma 40-talshus, centralt beläget på Lidingö. Övre plan med vardagsrum med öppen spis och 3-4 sovrum. Nedre plan med bl.a. matrum och kök med access till trädgård med altan, gräsmatta, fruktträd och lekstuga. Bergvärme. Ett stenkast bort finns busshållsplats och i närheten finns även skolor, förskolor, lekpark, ridskola, badhus, fotbollsplan och mataffärer.

Rumsbeskrivning

HALL

Rymlig hall med klinkergolv med värme (el) och målade väggar. Hallen är smakfullt inrett med platsbyggda garderober och emelentskydd. Två ordentliga förråd med klinkergolv och vitmålade väggar. Gott om förvaring för bl.a. ytterkläder och övrigt. 

MATRUM

Från hallen nås ett matrum med ljust parkettgolv och släta, vitmålade väggar. Gott om plats för matbord och övrigt möblemang. 

KÖK

Öppet från matrummet till köket där köksinredningen målats om (2017) om och kalkstensbänkar installerats. Vitt kakel på väggarna och ljust, målat parkettgolv. Glasdörrar ut till stenlagd uteplats och trädgård. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys (Bosch), spishäll (Schott Ceran), fläkt (Cylinda), ugn (Gram), micro (Whirlpool) samt integrerad diskmaskin (Ikea Whirlpool).

DUSCHRUM

Det stora duschrummet renoverades (ca 2013) och har inretts med grått klinkergolv med värme, vitkaklade väggar och spotlightbelysning. Wc och handfat med spegel ovan. Dusch med glasdörrar och handdukstork. Tack vare rummets mycket generösa yta ryms här även tvättmaskin (Cylinda) och torktumlare (Electrolux).

GROVENTRÈ

Intill duschrummet nås en groventré med klinkergolv och vitmålade väggar. Tvättho och hyllplan. 

Vacker trätrappa med fin ledstång leder upp till det övre planet. 

ÖVRE PLAN

VARDAGSRUM OCH TV-RUM/ SOVRUM

Öppet och ljust vardagsrum med parkettgolv, släta vitmålade väggar och spotlightbelysning. Fina detaljer som öppen spis, platsbyggda hyllplan och elementskydd. Intill finns ett tv-rum med fönster åt tvä väderstreck. Parkettgolv, släta vitmålade väggar, spotlightbelysning och elementskydd. Tack vare rummets avskiljande vägg från vardagsrummet går detta enkelt att bygga och och nyttja som ytterligare ett sovrum om så önskas.

SOVRUM 1

Ljust och rymligt sovrum med trägolv och släta vitmålade väggar. Hel garderobsvägg och fönster som vetter åt två väderstreck. Elementskydd. 

SOVRUM 2

Sovrum med trägolv och målade väggar. Utgång till altan och trädgård. 

SOVRUM 3

Sovrum med trägolv, släta målade väggar och fönster åt två väderstreck. 

BADRUM

Badrummet har tidigare renoverats av nuvarande ägare och är inrett med klinkergolv med värme (el), kaklade väggar och spotlightbelysning. Dubbla kommoder, spegel, badkar, wc och handdukstork.

 

 

Tomten

Barnvänlig och skyddad tomt med gräsmatta, lekstuga, bod och altan. Några smakfulla inslag är äppelträd, bigaråträd samt hallon och smultron. Ett fint prydnadskörsbärsträd välkomnar vid husets entré. 

Området

Huset är beläget i centrala villakvarter med närheten till bl.a. skolor, förskolor, simhall, ridhus och lekpark med fotbollsplan. Busskommunikationer med 206 eller 201 som går via Lidingö Centrum till Ropsten samt även Lidingöbanan.

Allmänt om fastigheten

Taxeringsvärde totalt
8 099 000 kr

Taxeringskod
220

Fastighetsbeteckning
VINKELHAKEN 3

Boendeform
Friköpt - Småhus

Pantbrev
30 st om totalt 7 786 000 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2-planshus varav ett plan i souterräng

Uppvärmning
Vattenburen värme med bergvärme. Golvvärme (el) i hall souterrängplan samt badrum övre plan.

Ventilation
Självdrag

Fasad
Puts

Tak
Betongpannor

Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Grundläggning
Betongsulor

Driftskostnader

Värme: 31 169 kr/år
Vatten/Avlopp: 7 730 kr/år
Försäkring: 9 600 kr/år
Driftskostnader totalt: 48 499 kr/år
I vatten & avlopp ingår kostnad för sophämtning. Baseras på 19 443 kWh.

Planbestämmelser

Tomtindelning: Vinkelhaken (1945-09-06) Stadsplan: Boo,litselgärdet och hersby (1944-03-31) Ändring av detaljplan: Vinkelhaken 1-5 (2000-05-16) (1944-03-31)

Pris
11 450 000 kr Hbj
Adress
Stormästarvägen 4,
181 40 Lidingö
Område
Hersby
Storlek
Boarea: 170 Kvm
Baserad på: Enligt mätbevis Biarea: 12 Kvm
Baserad på: Enligt mätbevis Tomtarea: 868 Kvm
Baserad på: Fastighetsregistret
Antal rum
6 rum och kök
Byggnadstyp
2-planshus varav ett plan i souterräng
Byggnadsår
1946
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren