Lojovägen 17, Rudboda

Modern 3:a (ombyggd 2:a) som genom sin ombyggnation har en funktionell planlösning med 2 sovrum, vardagsrum, kök och balkong med fritt och fint söderläge. Smakfullt renoverad med bl.a kök från Kvik. Garageplats ingår i månadsavgiften. Tack vare läget går det snabbt att ta sig både till mataffär och bussen då det tar ca 1 min till busshållsplatsen samt ca 25 min till T-Centralen med direktbuss till Ropsten. Trivsamt boende i naturnära miljö med bl.a. lekparker, gräsmattor, boulebana och lummig omgivning. Gångavstånd till ICA-affär vid Rudboda Torg, förskola och Rudbodas skola samt cykelavstånd till bl.a. Elfvikslandet och Södergarn samt Fågelöudde badet.

Rumsbeskrivning

HALL

Via säkerhetsdörr nås en välkomnande hall med grått klinkergolv med värme och vitmålade väggar. 

VARDAGSRUM

Från hallen nås det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier, vitmålade väggar och parkettgolv. 

KÖK

Köket har smakfullt renoverats med vit inredning från Kvik och arbetsbänk med mörk stenskiva. Släta, vitmålade väggar, parkettgolv och infälld spotlightbelysning i tak. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, kyl/ frys, micro/ ugn samt spishäll och fläkt (Siemens).

SOVRUM 1

Sovrum med heltäckningsmatta och vitmålade väggar. Utgång till balkong i fint och fritt söderläge.

SOVRUM 2

Tidigare ägare har disponerat om och tagit det äldre förrådet i anspråk för att få ett ytterligare sovrum som praktiskt och snyggt inretts med spotligthbelysning i tak, parkettgolv och vitmålade väggar. Platsbyggda gaderober med spegeldörrar. Mindre hall till detta rum där möjlighet att hänga ytterkläder finns. Fönster och element.

BADRUM

Badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Handfat, spegelskåp, wc och dusch.

KLÄDKAMMARE

Ordentlig och välutrustad klädkammare.

Bostadsrättsföreningen

Rudboda Bostadsrättsförening bildades 1974. 1972 stod de första husen klara för inflyttning. Därefter följde en successiv utbyggnad av området, som idag omfattar 24 bostadshus och en garagebyggnad. Garagebyggnaden inrymmer även tvättstuga, fastighetsskötarexpedition, förråd, snickeri och grovsoprum. Föreningslokal/festlokal finns för utlåning, pingisbord finns i föreningslokal samt studsmatta finns i området för alla barn att nyttja.  Bostadsrättsförening är en relativt stor förening med sina 304 bostadsrättslägenheter. Till lägenheterna hör 241 garageplatser och 63 platser för utomhusparkering. Information från föreningens hemsida. Ta gärna del av mer information på föreningens hemsida www.rudboda-brf.se.

 

 

 

 

Området

I detta trivsamma område finns närheten till skola, förskolor, badplatser (fem-tio min promenadavstånd till badplats Dalakolonin eller Scoutstugan), Bosöns idrottsplats och Elfvikslandet med hästar, får och vacker natur. Det är även nära till vackra Kyrkviken med trivsamma promenad- och löparspår längs vattnet. I närområdet finns Rudboda Torg med bl.a. ICA-butik och intilliggande lekpark, pulkabacke samt Vallens idrottplats där bl.a. tennis, skridskobana och fotbollsplaner med konstgräs finns. Nära till busskommunikationer då det tar ca 1 min till busshålllsplatsen och ca 25 minuter till T-Centralen med direktbuss till Ropsten. 

 

Allmänt om lägenheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Lägenhetsnummer
5

Förening
Brf Rudboda

Hiss
Nej

Pantsatt
Ja

Ingår i avgiften
Värme, vatten, kabel-tv och garageplats

Andelstal, avgift
0,29710 %

Andelstal, ägande
0.29714 %

Driftskostnader

El: 2 400 kr/år
Försäkring: 2 457 kr/år
Driftskostnader totalt: 4 857 kr/år
Pris
2 650 000 kr Hbj
Avgift
3 588 kr/mån
Adress
Lojovägen 17,
181 47 Lidingö
Område
Rudboda
Storlek
Boarea: 68 Kvm
Baserad på: Enligt mätbevis
Antal rum
3 rum och kök
Våning
1
Hiss
Nej
Byggnadsår
1972
Åsa Lundgren
Ansvarig Mäklare

Åsa Lundgren