Lägenheter San Pedro de Alcántara

Nytt bostadsområde med 1, 2 och 3 - sovrumslägenheter i utmärkt läge nära stranden i San Pedro de Alcántara, Marbella - Costa del Sol

Nytt bostadsområde i San Pedro med rymliga lägenheter och takvåningar med ett, två och tre sovrum. Nära stranden och Puerto Banus, Marbella.

Fas 1 och 2 har precis kommit ut till försäljning off plan i detta helt nya bostadsområde i det mycket eftertraktade strandområdet Nueva Alcántara i San Pedro, nära Marbella.
Projektet erbjuder rymliga 1, 2 och 3-sovrumslägenheter i modern stil och med högkvalitativa egenskaper såsom fullt utrustade kök med kylskåp, keramikhäll, ugn och köksfläkt och badrum med ytskikt i keramik, kranar av hög kvalitet och monterade dusch paneler, samt stora terrasser.

Andra egenskaper inkluderar luftkonditionering och soldrivna varmvattenlager.

I priset för varje lägenhet ingår även en parkeringsplats. 
Bostadsområdet är både modernt och elegant, består av fyra byggnader med vardera fyra våningar med gemensam pool för de boende, solterrass och ch privat garage. Det är bekvämt beläget bara några hundra meter från San Pedros underbara strandpromenad samt gångavstånd till centrum av staden och Puerto Banus.

 

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Friköpt - Lägenhet

Pris
175 000 Euro
Område
Marbella - San Pedro
Mikaela Herlin
Ansvarig Mäklare

Mikaela Herlin